Reklama

Reklama

Infiesto

  • Španělsko Infiesto
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí přitom, že celý případ je součástí ďábelského plánu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Rádoby temná kriminálka s tuctovou zápletkou, zasazená do období pandemie, což bylo něco nového, ale příběh je slabý a nijak nezáživný. Zápletka je přímočará a celkem rychle plyne. Co mě ale bolelo, jsou ty policejní postupy, to bylo těžké zaškolit těch pár policistů, nebo mají ve španělsku takhle debilní postupy při zásahu a vyšetřování ? 35% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nakoniec celkom solídny príbeh s trošku trápnym covidovým podtextom ale na vykreslenie dôvodu konania niektorých postáv bol dôležitý ale to opakovanie o nasadení rúšok vyznelo s odstupom času trápne. Čo nechýbalo bolo to že chlapci kričali viac ako dievčatá, už aj pri vraždení sú silnejšie mladé sebavedomé ženy, teda dievčatá. Celkové hodnotenie 56% vystihuje kvalitu filmu objektívne. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na španělské poměry extrémně nezáživná kriminálka s příšernou dvojicí hlavních vyšetřovatelů, mezi kterými byla zcela neexistující chemie. Jede se dle léty ověřené šablony, klišé střídá další klišé a absolutně to nefunguje. Celé vyšetřování je prazvláštně sestříhané a jednotlivé scény na sebe ani pořádně nenavazují. Jinými slovy, často není jasné, co vedlo vyšetřovatele k tomu či onomu zjištění. Celý film má extrémně plíživé tempo a v závěrečných 20 minutách sledujeme sprint do cíle. U něčeho tak nudného byl navíc nadlidský úkol udržet jakoukoli pozornosti. Přitom film zpracovává poměrně zajímavé téma únosů mladých žen. Obrovské zklamání. [15 %] ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která se vám okamžitě po skončení vypaří z hlavy. A je to dobře. Děj mě absolutně nevtáhnul. Herecké výkony byly otřesný, kriminalistické duo bylo nesympatické, klišé se mohlo přehazovat vidlema, nespočet nelogičností a berliček. Vrahové byli pomatení bezmozci, takže se nehledal ani nikdo zajímavý, inteligentní. No zkrátka pekelná nuda a jediné, na co jsem se těšila, byl konec. Samozřejmě zde nesmělo chybět nekonečné, „napínavé“ míření zbraní na detektivku, aby měla čas si sebrat svoji pistoli a střelit první… Jedna hvězdička jde za mrtvým policistou, jakž takž pochmurnou atmosféru. Jsem dobračka. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení na poli kriminálek. Španělská jednohubka, která zbytečně vnucuje ten kamerový filtr šedi, ale budiž. Patrání si užijeme po celou dobu, vrah se těžko tipne a na to přijde i nečekané věc ke konci, kterou jsem fakt nečekal. Nevím proč je film rozdělen na dny při Covidu, protože tomu takovou extra váhu moc nedodávají, ač se tak děje, ale větší motiv a vliv to fakt nemá. Poslední scéna úplně zbytečná a dost blbá. Ostatní drží dost dobře, hlavní duo ok a jelikož zas těchto lepších pátracích kousků moc není, přihodíme do kotle. 75% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu je skutočným miestom: Infiesto je malé banícke mesto patriace do samosprávy Piloña v Astúrskom kniežatstve (na severozápade Španielska). Nachádza sa asi 39 km od Ovieda a má 2400 obyvateľov. (Arsenal83)
  • Při přestřelce u poustevny používá bratr otčíma oběti československou útočnou pušku vz. 58 P. (Viacslav)
  • Natáčanie trvalo 7 týždňov a prebiehalo v astúrskych a galícijských lokalitách, vrátane reálneho Infiesta, nemocnice San Rafael v La Coruña a pustovne San Amaro v Seoane, Forcarei. (Arsenal83)

Reklama

Reklama