Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Možná je to opravdu nejlepší Seagalův kousek, ale znamená to vůbec něco? Jeho filmy prostě nejsou pro každého. Steven tady začal slušně hláškovat a společně se svým kolegou vytvořili zábavnou dvojici policistů. Bohužel si neodpustil několik sci-fi soubojů, které umí jen on. Glimmer Man tedy určil maximální hodnocení, které jsem schopen udělit Seagalovým filmům. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +Seagal ma ruce v nejlepší formě, záporáci -zápletka a forma (špatný zvuk, kamera)/// Osmá Seagalovka v pořadí a zároveň bod kdy se vše dobré obrací ve stále horší a horší. Jak by někdo řekl: "lepší už to nebude, tak buďme rádi, že je to tak dobré jak to dobré je". Tady je Steven sice pořád v dobré formě, a jeho rány jsou něsmírně drsné a dost sadistické. Prostě se s tím nesere. Bohužel se ale už se začíná vykecávat. Naštěstí se ještě stále víc mlátí a to jediné v podstatě film zachranuje od naprostého průměru. Nic jeného mě totiž na filmu nezaujalo./// Celkem 64%/// ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když si místní poldové v L.A. nedokáží poradit se zapeklitým případem sériového vraha páchajících rituální vraždy, přijíždí na pomoc tajemný detektiv Jack Cole (Steven Seagal) z New Yorku. Za pomoci svého detektiva Jima Campbella (Keenen Ivory Wayans), který není ze svého nového parťáka nikterak nadšen, postupně odkrývá nitky vedoucí přes ruskou mafii až do nejvyšších politických míst ... Na Seagala až překvapivě dobré, Steven tenkrát (1996) ještě měl docela formu (i když jeho styl soubojů je brutálně efektivní a žádnou velkou kondičku nepotřebuje), herecké obsazení také není úplně k zahození (s Wayansem si Seagal docela sedli) a nad takové detaily jako proč je proti ruské mafii nasazen detektiv vyznávající jakousi formu buddhismu se v pohodě dokážu povznést. Půl hvězdičky navrch za Casablanku :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To je všechno co umíš? No tak to tě budu muset zabít! Ok uznávám, že na vrcholu slávy natočil Stevo i větší pecky než je tahle a příběh je celkem o ničem, nicméně v dnešní době vnímám jako hotový zázrak podívat se na nevyžraného Seagala v dobách kdy byl ještě cool a nepoužíval na všechno dubla, takže možná i z přihlédnutím k tomuhle faktoru zvedám původní hodnocení o 1*. Navíc v tomhle filmu pronáší Svatý Štefan úplně neskutečný hlášky z kadencí kulometu, že to nejde ani všechno vyjmenovat. Mám v kapse skvělý přípravek na tu podlitinu co máte na čele. Na jakou podlitinu? Na tuhle!!! a plesk! 70% ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Tenhle S. Seagal, napomádovaný „machr“ s koženým obličejem, který rád uděluje svým figurám „duchovní“ rozměr, mi připadal směšný od prvopočátku. Do Glimmer Mana jsem se pustil kvůli režisérovi J.Grayovi a byl odměněn legračním dílkem, v němž už je patrné, že při akčních scénách se spíše než titulní hrdina zapotil kameraman a posléze střihač. Nic to však nemění na faktu, že moje babička (87) nenechá na Stevena dopustit. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Po dokončení filmovania Warner Bros. vykonali dodatočné úpravy, aby z filmu spravili tradičnú "seagalovku" – zrýchlili tempo scén, vystrihli mnoho komediálnych scén medzi ústrednou dvojkou a tiež takmer všetky scény s detektívovou (Steven Seagal) manželkou. (Real Tom Hardy)
  • Vo viacerých záberoch vo filme je zreteľne vidieť pohybujúci sa závesný mikrofón nad hercami. (Piri)

Reklama

Reklama