Reklama

Reklama

Noci hrůzy

  • Itálie Le notti del terrore (více)

Obsahy(1)

Kosti praskají, střeva jsou trhána na kusy - vítejte v Itálii. S prastarými texty si není radno zahrávat. Rozluštění tajemství prastarých svitků, jejichž text dokáže oživit dávno mrtvé osoby, je první velkou chybou, jakou ve svém životě profesor Ayres učinil. Tou druhou pak bylo pozvání přátel, z jejichž poklidného pobytu v profesorově sídle se stává boj o holé přežití v obklíčení věčně hladových zombie. Těch jsou desítky, lační po mase a vnitřnostech, a navzdory svému stavu jsou až neuvěritelně bystré a vynalézavé. O to těžší boj hrstku přeživších čeká. (Řitka video)

(více)

Recenze (96)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Film sľubuje "noc teroru", ale odohráva sa počas slnečného dňa a ani toho teroru si človek vela neužije. Ale ide presne o ten typ filmu, ktorý si fanúšika žánru získa svojou skrz naskrz červíkmi prelezenou béčkovitosťou. A masky sú priam bezkonkurenčné: akoby ukradnuté z nejakej výstavy Ľudovej školy umenia pre detičky s úchylnými sklonmi. Po dvadsiatich minútach zaplní vaše obývačky /resp. miestnosť, kde máte svoj DVD prehrávač/ nefalšovaný hnilobný smrad. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jako rytíři v hníjící,červivé zbroji vylézají z hrobů a vrhají se s beranidlem na hlavní bránu sídla,kde se schovává hrstka přátel před jejich zběsilým útokem. Nejsou moc rychlí tihle zombíci,ale zato jsou hodně vytrvalí, vynalézavost jim taky nechybí a protože mají svůj cíl(totiž chutné,živé maso)nezastaví je absolutně nikdo.-) Takže hrrr na ně...a kdo bude poslední dočká se jen ohlodaných kostí. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Opět se mi potvrdilo, že Italové točí/li skvělé horory, avšak vyjma zombie žánru. Noci hrůzy je velice špatný film s hroznými maskami, efekty, herci. Možná kdyby se netvářil tak vážně, výsledek by byl jiný, ale takhle jsem zažil jen 80 minut nudy s pár zajímavými scénami. Je tu však něco, díky čemu si tenhle filmek budu pamatovat, a to byl jakýsi zmenšený dvojník Daria Argenta, který vyděsil víc než deset zombie najednou, k tomu ještě jeho celkem vřelý vztah k matce...libózní. V tomhle žánru mě prostě dokáže zaujmout jen ten Romero. Holt mám vetší slabost pro ty kanibaly. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě souhlasím s Flipnicem a jen bych se opakoval.Jen chci dodat že jsem to viděl s českým dabingem a slovo zombie tam padlo jen jednou.Většinou jim nadávali vy ničemové,což mi přišlo docela úsměvné.A nejhnusnější zombík z celýho filmu byl synek Mariangely Giordanové.Z toho mi běhal mráz po zádech a to ještě nebyl ani pokousanej.Fakt ohavnej malej slizkej zmrd.A takový konce mám fakt rád,takže lepší 3 hvězdy. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Dementní příběh, příšerný masky, nudná slátanina – tak nějak bych shrnul tenhle brak. I v rámci trashe je to prostě špatný po všech stránkách. Film je „zásadní“ jen tím, že dal světu jednu z nejbizarnějších figurek, která se kdy objevila na stříbrném plátně – a tou je Peter Bark. Právě jeho scény s matkou jsou tím nejzajímavějším, co film nabízí – to ale nemyslím v dobrém slova smyslu. Některé konkrétní pasáže jsou hodně za čárou. Za vše může Barkovo dětská vizáž, díky které nabral jeho pedofilní vztah s matkou nový rozměr – líbáním počínaje, ukousnutím bradavky konče. A to mu bylo v době natáčení 26 let! Bizár na ntou. 1* za odvahu režiséra Andrei Bianchiho jít s takovouhle grotesktní sračkou ven. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Dějištěm filmu je Villa Parisi v Itálii, kterou postavil v roce 1603 monsignor Ferrante Taverna. (peaceman)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama