Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Tomem a Jerrym, a srovnání je skutečně na místě, mnohem bizarnější a snad i více si pohrávající s hrůzou, kterou si navzájem Oggy a švábi navzájem dávají zažít, než udeří. Šlo by tak o věc mému srdci milejší, kdyby však s postupujícími díly nedocházely nápady a neopakovalo se v drobných obměnách stále totéž. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

Snad jedině morbidní Itchy a Scretchy by dokázali překonat Oggyho, kdyby fungovali jako samostatný seriál, ale spíš by se blížili Happy Tree Friends. Oggyho beru jako ekvivalent k Tomovi a Jerrymu, nebo Vlkovi a zajíci popř Kojotovi Wildovi a ptáku Uličníkovi. Oggy je hodně vysoko a když ta kočka zamňouká, nemůžu se přestat smát. Je boží a baví mě víc než ostatní. ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Extrémnější verze Toma a Jerryho, která o co méně je sentimentální a "disneyovsky" uhlazená, o to víc je potrhlá, ujetá, absurdně drastická... a směšná. (Přesně to vystihl Hopper.) A pro děti to podle mě může být docela v pohodě, protože prostředí i postavy Oggyho jsou natolik nerealisticky ztvárněné, že to od normálního světa jde odlišit celkem snadno a řekl bych i líp než třeba u toho T&J. >Pája=) : poprvé jsem se s tím setkal ve svých 22 letech, děkuji za radu. ;) ()

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen shlédnout asi 6 dílů tohoto skvostu a mohu říct že je to neuvěřitelná kokotina. Člověk neví jestli sleduje kočku, švába morče nebo nevím co ještě. Korunu tomu všemu nasazuje naprosto debilní titulní píseň která mě pomalu ale jistě zabijela, když k tomu připočtete fakt že se v seriálu vůbec nemluví ale vydávají se jakési dementní zvuky a zápletky nemají hlavu ani patu, není o hodnocení ODPAD pochyb. Lituji dnešní děti že které toto sledují protože tohle je dobrý seriál pro dementy ale ne pro normální děti. Zlatý Želvy Ninja nebo Rychlá rota, na to se alespoň dalo koukat a člověk se i zasmál. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama