Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý vynikající chirurg přišel o rodinu i paměť. Teď ale narazí na ženu, kterou kdysi dobře znal, a dostane tak šanci dát si život zase do pořádku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

zolo 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě zdejší poměrně vysoké hodnocení tohoto průměrného dílka. Jde o zcela tuctový film. Polská produkce patří mezi ty lepší v evropských vodách, proto je tohle pro mě spíš zklamání. Děj je snadno předvídatelný, postavy jsou vykresleny ploše a nevýrazně, herecké výkony jsou spíš podprůměrné. Jdu asi proti proudu, ale, ač bych rád, víc jak dvě hvězdy fakt nedám. ()

bibinko 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedene polske dilo! Skvela kamera, nadherne exteriery a perfektni herecke vykony. Zase musim smutne konstatovat, ze cesky filmovy hnuj se prohniva cim dal hloubeji a zrejme uz mu neni pomoci zatimco Polaci jedou! Jedine, ze dorazi slovutny kokot Verbal, odbornik (nejen filmovy) na vse, krome zenskeho orgazmu a poradi, jak to u nas delat stejne dobre. 5* je mozna i malo :) ()

Reklama

kamals 

všechny recenze uživatele

Ten film je asi filmařsky ok, ale prostě nemohu dát filmu, který vykradl na druhou předchozí zpracování, a vznikl vlastně jen proto, aby se jako načančaná děvka prodal současnému mezinárodnímu pop-publiku netflixu, více hvězdiček. Doporučuji obě předchozí verze, ta z osmdesátých let je moje kýč srdcovka, jen o kousek níž než Šumař na střeše)). ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě hodně zajímavý tím, že byl polský a měl poměrně dlouhou metráž. Byly tam hezké exteriéry a prostředí, zápletky a situace, kde jde doslova o život. Ten film má něco do sebe a přestože, to začne v prostředí města a vypadá to, že se budeme pohybovat v oblasti nemocnic, tak situace je pak mnohem "příjemnější". ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A CO TEDA DĚLÁŠ?“… „NĚCO HLEDÁM.“…“ A CO HLEDÁŠ?“… „NEPAMATUJU SE…“  Milej, hezkej, lidskej … a taky červenoknihovně dojemnej příběh o tom, že kdo hledá, najde. Vzhledem k tomu, že je to už třetí filmový zpracování stejnojmenný knihy, je nutno podotknout, že jde o profláklý a léty prověřený téma. Ovšem zrovna dneska na mě sedla jakási melancholická nálada, a přiznávám, že i já jsem uronil kroupu! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je natočen podle stejnojmenné knihy, kterou v roce 1937 napsal Tadeusz Dołęga-Mostowicz. 2.) Jde o třetí filmové zpracování. Odlišnosti najdeme zejména v důrazu na nezávislost a práva žen. 3.) Thx za titule „Jan Kavalec“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Artur Barcis je jediný herec, ktorý hral aj vo verzii z roku 1981. Tentokrát hral komorníka Józefa, predtým mal úlohu Wasylka. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až ve 24. minutě. (pornogrind)
  • Natáčalo sa v týchto lokalitách: Zgierz, Lublin (Múzeum lublinskej dediny), Nieborów (palác), Falenty (palác), Głowno, Nowosolna (časť Lodže), Świdnik, Krzczonów, Liw a Nadarzyn (Arsenal83)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno