Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (319)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná nuda. Jistě, bylo tam několik opravdu zajímavých momentů - vtip s "puškou pro negry", příjemně absurdní závěr, několik dalších momentů (včetně krvavého překvapení během muchlování). Ale to je pohříchu asi pět minut z hodiny a půl: dál se celým filmem táhne nuda, nelogické až směšné chování schematicky klišovitých postav, spousta zmateného pobíhání a kde nic, tu nic. A s tím, kde se vzala nákaza, jež je schopná člověka sežrat zaživa během dvou tří dnů, si taky mohli tvůrci dát víc práce. Zkrátka, na Rothovi bylo vidět, že se snaží a hodně ho to baví. Ale kromě několika klišé vlastně nic neukázal. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Hodnocení ze 4.10. 2009) Dostal jsem chuť, si připomenout, tuhle prvotinu, od mistra Rotha a konečně tu  napsat komentář. Na to, jaké měl Cabin Fever nejen finanční problémy, aby se vůbec dostal k divákům, tak můžeme být rádi, že to všechno dopadlo dobře, třeba by se pak ani nedostalo na další Eliho Horory, bůh ví. Každopádně, i na dnešní dobu, je to stále dost dobrý, nechutný krváček, se skvělým castingem, kde nechybí dvě pěkný buchty, vidlácká atmosféra byla dokonalá, sám Eli, si tu střihne vyhulence, scéna, kde si frajerka holí nohy ve vaně, je legendární, slušná Hororová hudba, nevím co bych vytknul. Na tu dobu, kdy to vyšlo ? (bylo mi 11), naprosto perfektní Horor. Viděl jsem to naposledy v roce 2009 a i po té dlouhé době, mě to dneska bavilo. Škoda, že Eli Roth, od roku 2013 stagnuje. (Full HD) ()

Reklama

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci horor, pri ktorom je vidieť že Eli Roth má horory naozaj rád a vykráda ich jeden za druhým ( jasná inšpirácia Evil Dead, The Texas Chainsaw Massacre, The Blair Witch Project... ) ale čo je dôležité, robí to s citom. Film ktorý vás v jednej minúte rozosmeje a hneď na to zhnusí ( je tu pár naozaj nechutných scén ako napríklad nepríjemná depilácia nôh ), prípadne oboje naraz. Pripomína ako môže byť horor hlúpy, nechutný a zároveň tak nádherný. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Poměrně pěkně podchycené téma s nulovými až zápornými hereckými výkony, přehnaně samoúčelnou nechutností a zbytečně debilním překombinovaným koncem. U dvou lekaček mi ztuhl úsměv a jednou jsem málem vrhl. IMHO je blbost dotáčet po sedmdesáti minutách pěkně vygradovaného a ukončeného příběhu další materiál, jen aby diváci měli za své prachy poctivou hodinu a půl ať to stojí co to stojí. Mít to menší rozpočet, být točené na digitál a nechat hrát trochu míň vyhulené a víc afektované herce, mohla to být totální pecka jako kdysi Blair Witch. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Eli Roth se opět projednou vyznamenal. Tenhle chlapík se neztratí a uživí. Jeho filmy jsou přesně v tom, čemu lidé v médiích říkají pokraj hnusu a tak se na ně bude dívat pořád dost hlupáků a naivků. Jinak všichni ostatní normální lidi tomu říkají blábol. Nelogickej, předimenzovanej blábol. Vlastně se dá říct, že je to jen kopie, neboli remake, některýho ze starších horrorů na téma "mladí v chatě smrti". No, nápad na jakousi nemoc rozežírající tělo je dobrej. Jen kdyby byl nějak vysvětlenej, aspoň třeba záběr na emzáckou loď zarytou do bahna. Ale ne. Virus nevzniká sám od sebe, rozhodně ne takhle nebezpečnej. A to je sakra nebezpečnej virus, když zabije člověka během dvou dní. Ebola to zvládne za týden. No nic, toto nechme stranou. Jinak postavy jsou upřímně řečeno trapnotinky. Hlupáci, kteří pobíhají po lese od jedné usedlosti ke druhé, ale vypadnout směrem k městu je nenapadne. Jednu hvězdičku dávám za konec filmu, který si přece jen trošku dělá srandu z ostatních tohoto žánru, kde je nebezpečí zažehnáno a jen čeká na další malou skupinku. A druhou za scénu osahávání. Ta má jako jediná nápad (nebo jsem žádnou podobnou ještě nikde jinde neviděl) a švuňk a nečekaný zakončení. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Make-up narušené kůže byl inspirován skutečnou, blíže však nespecifikovanou nemocí, kterou v průběhu natáčení dostal zvukař John Neff. (gjjm)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama