Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

otík 

všechny recenze uživatele

Brilantní komedie na závažné téma, kterým není nic jiného než krize rodiny. Když se v jednom zapadlém britském městečku uspořádá šampionát kadeřníků, vyplavou na povrch nejen podvrhy a opravdové charaktery, ale také nejedna bolest, kterou je nutno přeměnit v radost. To vše dokázali autoři zabalit do jemného humoru a vznikl jeden z nejlepších britských snímků roku 2001. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Sympatická a pohodová komedie říznutá troškou dramatu. A je to samozřejmě skvělé. Nabušené obsazení plné prvotřídních britských hvězd, sympatická zápletka, spousta povedených nápadů a bizarních účesů. Alan Rickman, Bill Nighy a Warren Clarke (a určitě nejen oni) si to strašně užívají, a stejně tak jsem si to užil já. Skvěle napsané zábavné postavy, nádherná Rachael Leigh Cook, krásný britský venkov, sympatická stopáž. Dohola je prostě neskutečně sympatické a zábavné od začátku do konce a ten dramatický oblouk tady není vůbec do počtu. Tyhle filmy mám rád. 80%. ()

Reklama

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Vcelku poklidný zajímavý příběh okořeněný o správně podivné týpky, kteří měli správné hlášky, obravené ovce a obarvené nebožtíky, skvělá kérka na chodidle Alana Rickmana, plus další roztodivná kreace Billa Nighyho...jediná chyba byla ta, že v tomhle příběhu jeden příběh přebýval a to ten smutný. Veselil bych se víc, kdyby smutný příběh nebyl tak smutný a přesto by splnil svojí funkci - totiž stmelil tu rodinku. Jinak vážení - Heidi Klum je fakt jak vysloužilá anorektická herka, teda jestli koně mají anorexii, prostě jak zjevení nemocnýho zlýho klauna z obludária, nebo jako hromada pomačkanejch starejch plechů a harampádí, který zůstane na jedný hromadě, když narazíš zaprděným napůl shnilým moskvičem do zrezivělý nádrže hovnocucáckýho kukavozu, tak na mě vážně působila... ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná a vtipná komedie. Již od začátku je sice jasné, kam film směřuje, ale v tomto případě ani nezáleží KAM, ale JAK. Já osobně jsem měl největší radost z Rachel Griffiths - nejem díky jejímu "finále v celkovém vzhledu", ale také díky jejímu projevu, který tak obdivuji v seriálu Odpočívej v pokoji. Kdyby film zbytečně netlačil na city, dal bych hvězdiček pět. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie v ktere se nezapre scenar od autora scenare k filmu Do naha! Je to takova pohodovka na prijemny a klidny vecerni pokoukani. Co se tyce hercu tak prijemne prekvapil Alan Rickman i pro me neprilis znama Natasha Richardson. Heidi Klum zminovat nebudu protoze to neni proste herecka, ale sexy bohyne =) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama