Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný anglický filmeček, který má lepší obsazení, než scénář. Rickman, Richardson, Griffiths i Nighy jsou skvělí, ale možná to chtělo alespoň jednu trochu silnější scénu, na kterou bych si vzpomněl i za pár dní. Zajímavé samozřejmě byly i předvedené kadeřnické kreace (soutěžících i jejich „obětí“). ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie o kadeřnických závodech. Co hlavně oceňuji je origální námět, který sráží nevyrovnaný scénář. Obsazení Alana Rickmana a Joshe Hartnetta byla výborná volba. Překrásnou Rachael Leigh Cook beru jako třešničku na dortu :). Pokud si chcete oddychnout při pohodové komedii, tak tohle je téměř ideální volba........ ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tato zábavná, svižná, oddechová komedie mi už párkrát zpříjemnila volné odpoledne. Má všechno, co je k tomu zapotřebí – neotřelý i když místy trošku smutný příběh s vtipnou nápaditou zápletkou, opepřenou britským černým humorem i trochou romantiky, a velmi slušné herecké obsazení. Prostředí kadeřnické soutěže, do něhož je příběh zasazen, je originální a účesové kreace jsou kouzelné hlavně pro ženy. Alan Rickman je ve své roli tak přesvědčivý, že bych se od něho klidně nechala ostříhat i když to není profesionál. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenár bol maličký, no s veľkým potenciálom, ktorý tvorcovia rozvili, čo to dalo. Samozrejme zabralo to, že s podobnou témou sa vo filmovom priemysle tak často nestretávame, no a samozrejme obsadenie. Určite to nebola komédia, od ktorej by ma išlo roztrhnúť, naopak milý, príjemný filmík, ktorého línia drámy robila svoje. Naozaj dokonalá oddychovka. A Bill Nighy už nemôže povedať, že deti, ktoré sa hrajú pred jeho domom ho nevideli hrať v žiadnom filme (odkaz na horrorovú sériu Underwolrd). 80%. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Výborný a jak napsal Columbus naprosto nenápadný anglický film. Nečekal jsem od něho moc a byl jsem příjemně překvapen. Líbila se mi hlavně role Joshe Harnetta, který zahrál opět dobře. Celkově měl film nečekaně rychlý spád a děj se nevlekl. To se mi líbí, když je pořád na co se dívat. Smekám před kadeřníky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno