Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Cheirodon odpad!

všechny recenze uživatele

Od dôb čeľustí milujem filmy o žralokoch a iných morských príšerách. Ale takto trestuhodne dosúložiť celkom dobrý námet dokáže len americká produkcia. Takže v skratke: Dobrý námet. Peniaze tiež asi nechýbali. Herecké výkony na úrovni amatérskeho divadla z Užhorodu. Kamera - stredoškolská úroveň. Réžia - IQ 55 - myslím, že ten imbecil je rád že sa dokáže sám vymočiť. Bóže, kiež by jednu pätinu peňazí a námet dostali povedzme Francúzi alebo Švédi. Bravo kovboji, zase sa vám raz podarilo niečo OBER_DOJEBKAŤ. Odpad, Odpad, Odpad.!!! ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pozor !! Oficiální text distributora obsahuje spoilery cca 75% děje "filmu" a já Vám sdělím zbylých 25% - Žralok vypadá jako z nějaký dvacet let starý hry, je neuvěřitelně k smíchu a zaručeně neudělá nic, na co si za dva dny max vzpomenete. Jo a ještě jedna důležitá informace. Posloucháte? Čtete pozorně? Ok...tak Já Vám to prozradím. Je to MRDKOVINA ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Film sa tváril strašne megalomansky :D ale nevyšlo to. Nedostatok financií na tieto megalomanské zábery sa riešili počítačovou animáciou a pri niektorích scénach som mal pocit že pozerám dobre urobené intro nejakej počítačovej hry, keďže týchto umelých záberov bolo naozaj neskutočne veľa. Príbeh kostrbatý, postavy plytké, dialógy tupé.... :D Jediné plus si tento film zaslúži za to, že žralok bol vcelku obstojne animovaný a vyhli sme sa tak gumenej nepohyblivej replike, ktorá mala vyzerať akože reálne.....ale ajtak....15 %... ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Zasloužená jedna hvězdička? nebýt fanda žraloků tak stěží, takovou sračk* jsem snad ještě neviděl. Triky, že bych je udělal doma na koleni na 386tce (celkový dojem jako kdybych sledoval nějaké levné herní video), herci uplně mimo. Atmosféra? to jim asi moc neříkalo a do sci-fi to mělo sakra daleko. Žraločí brak. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ale ľudkovia, nemusíte nadávať na pokleslú filmovú zábavu, keď určite polovička z vás sleduje debilné TV programy na našich vychýrených komerčných staniciach a hlasno sa pri tom zabávate. Toto je zábava! Je to hrozný film, ale je dôkazom všeobecnosti a mnohorodosti umenia zvaného Film. Opona padá a fajnšmekri tlieskajú. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama