Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ajajajaj....neměl jsem tu čest s předchozími dvěma Žralokonády a tak jsem koukal jako třicetiletý panic na kojící sousedku, když se na mne snesla první parybí přeháňka. Ale nakonec, proč ne?.....tohle je to správné "Béčko"....no "Béčko"?....jaké jsou další písmena v abecedě? Žraloci útočící z nebe, krvavé efekty vytvořené žáky základní školy v hodině kreslení, pomalu zapomenuté filmové (nebo televizní) hvězdy v hlavních rolích, i sexy obnažená těla.....no prostě klasika :D Opravdu to je strašná kravina........kdo zasedne před obrazovku v póze univerzitního profesora, tak ten si hlavu ukroutí.........ale když k ní jako ke kravině přistoupíte, tak se Vám dostane určitého stupně uspokojení. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Vrchol série a moment, kedy sa zo Sharknada stal definitívne symbol štúdia Asylum, resp. TV Syfy a v niektorých kruhoch kultová záležitosť. Jednotka bola ešte vlažná a prišla s originálnym nápadom, dvojka bola mierne odvážnejšia a trojka predstavuje absolútny vrchol pokleslej béčkovej brakovej zábavy. Úvod v Bielom dome prepálený a parádny. Väčšina ľudí pri ňom bude len neveriaci krútiť hlavami a nechápavo pozerať, čo za šialenosti sa v priebehu týchto pár minút stanú. Potom dostaneme oficiálnu zvučku, štýlové úvodné titulky (so Zieringom ako Jamesom Bondom s motorovkou) a pokračujeme zbesilým tempom až do záveru. Ziering hrá presne na hrane toho, aby nepôsobil ako v serióznom filme, ale zároveň nepôsobil až príliš trápne, Cassie Scerbo poteší oko každého diváka len tým, že vo filme je a Tara Reid, no tá mi moc nesadla v žiadnej z častí, ale tak nič nie je dokonalé. Nesmiem zabudnúť na Davida Hasselhoffa, ktorý si tu pripisuje ďalšiu absolútne neserióznu úlohu, v ktorej si robí srandu sám zo seba a dopĺňa ústredné trio. Záverečné scény so zabíjaním voľne lietajúcich žralokov vo vesmíre, či pôrodom dieťaťa vnútri žraloka padajúceho z vesmíru znova na Zem, sú tak absurdné a šialené, že mi z nich odpálilo dekel aj napriek tomu, že mám v podobných kruhoch čo to napozerané. Úplný záver, kedy máme ako diváci možnosť zasiahnuť do deja je inovatívny, podobne ako záverečné titulky, ktoré preletia za cca 10 sekúnd. Dá sa povedať, že za mňa Sharknado 3 nemalo chybu. Uvedomelý brak, ktorý má presne vyvážený pomer neseriózna, miernej vážnosti a absurdných situácií, cielene béčkové a krvavé efekty úmrtí. V rámci samostatného subžánru uletených béčkových šialeností je to vrchol. A vrchol žánru musí mať automaticky plný počet. 90% a 5* ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s Bílým domem mě dost navnadila, tam to fakt vypadalo, že by Sharknado 3 mohlo ukázat, že i kardinální kokotiny jde dělat s grácií a hlavně zábavně, ale po nějaké době začal film nudit, i když pravdou je, že vesmírné finále zase vše tak nějak v rámci možností zachránilo. Nevím, proč jsem jako první z této série viděl zrovna trojku, každopádně si ode mne vysloužila dvě hvězdičky. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nepopírám sice, že se jedná o další totální megashit (měřeno filmařskou kvalitou) ale pro tentokrát mě Asylum dokázalo zase po nějaký době docela pobavit. Zapomeňte na jedničku a na dvojku ty ve světle trojky působí jenom jako rozjezdová dráha před startem opravdu monstrózního úletu. Úvodní scéna ve které žraločí tornádo srovná se zemí bílý dům možná vstoupí do dějin zetkových filmů a závěrečný finále ve vesmíru taky není k zahození. Problémem je výplň mezi těmito částmi kde se prostě místy fakt nudíte a jenom stupidní dialogy na pobavení to neudrží. Každopádně určitě zatím nejlepší díl série který si konečně aspoň to průměrné hodnocení zaslouží. Jo a jestli má být čtyřka? Oh Hell yes! Pořád je co vylepšovat a já na to určitě kouknu.50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Oh Hell Yes!" chtělo se mi nadšeně zařvat, když jsem při zjištění existence čtvrtého dílu Sharknada zároveň zjistil i to, že jsem ještě neviděl trojku. No a... No co bych měl vyprávět, TO se musí vidět. Začátek s Bílým domem mě uvedl do mírně euforického a halucinogenního stavu, ve kterém jsem pak strávil i celý zbytek filmu, takže můj názor samozřejmě nemůže být objektivní. Scénář tentokrát dosáhl nového vrcholu fantasmagoričnosti a servíruje všemožné špeky a hlášky tak frenetickou frekvencí, že ubohý divák je ze vší té megašílenosti brzy tak otupělý, až mu začnou přicházet na mysl kacířské myšlenky typu "no ta jednička a dvojka byly lepší", nebo "ta Zieringova dcera je ale fakt hnusná pizda", nebo mu začnou trochu vadit věci, které mu v jedničce a dvojce nevadily (třeba příliš "vyzoomovaný" obraz). Ale v oné temné chvíli pochyb se na scéně jako deus ex machina zjeví starý dobrý Hasselhoff se starým dobrým utajeným raketoplánem, pomocí kterého se to se synem rozhodnou naprat z orbitu obřím gigalaserem přímo do sharknada, čímž děj nabere nové grády. Ale pozor na žraloky ve vesmíru! Uff... Pátá za kulervoucí a extrémně haluzní poslední čtvrtinu, při které je divákův mozek nemilosrdně katapultován až někam za hranici exosféry. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama