Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentů jsem myslel, že to bude sračka a ona to sračka není. Nápad s vrtnou plošinou a odkrytím nějakého "zapomenutého světa" není zrovna originální, ale zpracování se mi docela líbilo. I ty potvůrky co vylézali z tý díry byly docela dobrý. Co už zrovna dobrý nebylo byl samotný Megalodon. Byl trochu moc digitální a to je škoda, když ostatní potvory se tohohle vyvarovali. Jo a na okraj Dunkleosteus dorůstal délky až 10 metrů (ne 2,5 jak nám tvrdili) a s Megalodonem by nikdy neobýval společnou jeskyni, protože vyhynul dávno před tím než se Megalodon objevil. No nic. Jinak si myslím, že film je rozhodně solidní a nezaslouží si tak špatné hodnocení. 55 % ()

Madadajo odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavé, velmi zajímavé. Záběr ve velkém celku: Přílet helikoptéry, kamera sleduje její let. Záběr v celku: Pohled na dveře helikoptéry, v okně vidíme asi hlavního hrdinu, rám dveří má sněhově bílou barvu. Opět záběr ve velkém celku: Celá helikoptéra, je tmavě šedé barvy bez jediného proužku bílé... A podobných kousků tam bylo ještě víc, než kolik by někdo dokázal vůbec naplánovat schválně. Občas si říkám, že už jsem zažil docela hodně ale toto... Zajímavé, velmi zajímavé. Jen tak bokem, abych nezapoměl zmínit, smál jsem se, že tak obrovská plošina plave po hladině a ke dnu je připoutána železnými lany, ale budiž. Jenže pak jsem se málem "počůral", když při zemětřesení na dně oceánu se otřesy otřásala i v té chvíli plovoucí plošina. Co dodat? Zajímavé, velmi zajímavé ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherný príklad toho, ako krásne môže isť dabing a kvalitný film ruka v ruke. Do teraz som síce nebol veľký fanúšik už spomínaného dabingu, ale Megalodon mi otvoril nový do teraz nie veľmi poznaný rozmer filmového zážitku. Film, kde emócie nemajú miesto ani priestor, aj keď ide o život. Je až sympatické nazvať snímok po postave, ktorá sa objaví v zábere asi len 5 minút, a celý zvyšok deja je orientovaný úplne inde. Čakal som svoje obľúbené béčko s prerastenou potvorou, dostal som však animácie podmorského výťahu, ktorý pol filmu pobehoval hore dole. Také mrhanie rozpočtu na zbytočné animácie sa museli niekde prejaviť, a to v sountracku, ktorý pozostáva z 90 minútovej slučky o dvoch tónoch a hercov na úrovni epileptikov počas najsilnejšieho záchvatu. Vo filme som však našiel svoju ďalšiu hereckú modlu, a to v Alovi Sapienzovi. Paul Logen dostal nového parťáka. ()

Ctitel odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná kamera, strašné "herecké" výkony, děsivé animace a jako lahůdka nakonec nesmyslné úmrtí. SPOILER! Ale vážně, ty animace... např. ten výbuch megalodona, lepší výbuchy jsem zvládal v grafických projektech na střední škole. Docela by mě zajímal rozpočet filmu, bohužel jsem ho nikde nenašel. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatný vtip. 99% filmu je naprostá slátanina a to 1%, stojí za shlédnutí. Bohužel to jsou úvodní titulky, po kterých každý pro vlastní bezpečí měl přepnout program. Lituji lidí, co tak neudělají a i já sám jsem v o půl 2 ráno hledal svojí pistoli se stříbrnými náboji(jistota je jistota). Nazval bych tento film ne megalodonem, ale megashitem. Třeba by se někdo na to chytil a neodolal. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama