Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tesne po dosledovaní filmu ma na jeho koment napadá zopár vybraných slov, ktoré by pravdepodobne neprešli ani cenzúrou. Filmové remake-y hier sú vo všeobecnosti zlé. Sú zlé, aj keď sa jedná o adaptácie 3D akčných peciek. Čo však môže vzísť z filmovej adaptácie 2D skákačky? A opäť sme pri tých vybraných slovách. Dvaja ľudia niekedy hľadajú dlho a ťažko spoločnú reč. Čo sa dá povedať o tom, keď jeden film je pod taktovkou štyroch? A vyzerá, že každý režisér mal svoju víziu, ako má film vyzerať. Vzišla z toho táto ohavnosť, ktorej chýbali už len zmätené korytnačky behajúce od priepasti ku kocke s otáznikom. Je pravda, že na filme som sa rehotal ako zmyslov zbavený, ale bol to taký smiech "toto hádam nieje možné". Odpad! ale taký lepší. ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Spíš průměr. Hra byla mnohem lepší, Měla lepší vzhled a záporák hry byl ( narozdil od tohodleho) zajímavý,chrlil oheň. Efekty se nepovedly ( díky bohu, že nejsou ve hře). Tady byli jen takový ulitý blbosti jako ten dinosaur zmutovaný s člověkem. Herci byli nic moc a postavy byli úplní blbečci, což ve hře nejsou. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

S halucinogeny není radno si zahrávat. Své o tom ví hned celá čtveřice režisérů. Moudré rozhodnutí, že bylo na tento snímek pánů tolik, ono to dá přeci jen kupu práce, natočit a hlavně vymyslet něco tak úžasně sofistikovaného. Se slavnou hrou má tento skvost společnou jen úvodní znělku. Poté sledujete řádění tlustého píčuse a jeho dementního bratra. Bohužel tihle čuráci se dostanou do ještěří říše, kde je to opravdu dement vedle dementa. Někdy se retardovanost snímku dostane až do takových dimenzí, že mi vykouzlila úsměv na rtech. Celou stopáž snímek balancuje na hodně tenkém okraji hodně hluboké propasti debility. Mnohokrát se během stopáže přištihnete, že se sami sebe ptáte, proč se vůbec na takovou píčovinu díváte a zda by nebylo moudřejí jít třeba do hospody znásilnit pípu. Velké utrpení. Od nezajímavých herců až po neexistující příběh. Opravdu hodně zlé, nenechte se nalákat názvem (jako já). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jedna z najväčších kravín, aké som na filmovom plátne videl. Neviem, či toto mala byť pocta videohernej legende alebo to mala byť skôr paródia. Tipoval by som na to druhé, ale vyzerá, že tvorcovia to mysleli vážne a Hoskins s Leguizamom asi museli dosť trpieť. Scenár čisté peklo, kostýmy radšej nekomentujem a celkovo ten feeling z filmu by som očakával niekde na úrovni tej hry a nie na úrovni podpriemernej televíznej parody show bez výraznejšieho momentu. Škoda reči. Druhú hviezdu ale dávam za úžasnú titulnú pieseň od Roxette, ktorá to výrazne oživila. 35 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal PC hru 'Super Mario'. Veselá lákavá hra, na které kde kdo vyrůstal. Popularita neušla ani filmovým tvůrcům a tak se rozhodli natočit podle ní film. Mě hlavně zajímalo, jak si poradí s příběhem, protože hra vlastně ani žádný nikdy neměla. Jen se postupovalo kupředu, skákalo a sbíralo body. Do hlavní role byl obsazen Bob Hoskins a výběr to byl dobrý. Dle své vizáže se hodil nejlépe. No, a jak to nakonec dopadlo celkově? Vznikla komediální třeštěná taškařice, jakých už bylo natočeno spousty. Chvílemi se mi i zdálo, že se to až přehání a že to padá do nechtěné trapnosti. Dennis Hopper jako padouch byl skvělý. Docela ho byla pro takový snímek škoda. No, pokus to nebyl špatný, ale přeci jen to mohlo být daleko lepší. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Princezna Daisy byla „dívkou v nesnázích“ z první hry Mario na GameBoye. (HellFire)
  • Za kamerou mal pôvodne stáť Peter Levy, ale bol vyhodený, lebo režiséri a producent neboli spokojní s jeho prácou. Dean Semler bol povolaný, aby ho nahradil, pričom neskôr Levyho kontaktoval a povedal mu, že ľutuje, že sa filmu upísal. (Raccoon.city)
  • Kulisy pro Dinohattan byly postaveny v opuštěné továrně na cement v lesích nedaleko Wilmingtonu v Severní Karolíně. (HellFire)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama