Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo aplikovat to, co jsem už napsal k jedničce - pofidérní efekty vs. skvělý makeup/masky a ponurá hudba. Oproti mnoha hororovým pokračováním se toto neocitlo mezi filmovou špínou a to také díky tomu, že zde není hlavní náplní, aby tu byly prolity hektolitry krve, ale také se tu soustředí na psychologii charakterů (zejm. Ghost) a třešničkou na dortu je prostředí léčebny. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

O hodně lepší než první díl. Vlkodlak vypadá skvěle, prostředí psychiatrické léčebny je v hororu vždy potěšující, stupňované napětí, grandiózní finále s nečekanou pointou (fakt jsem to do poslední chvíle nevytušil), Emily Perkins hraje moc dobře a jako třešnička na dortu je skupinová léčba drogově závislých hromadnou masturbací :-). Jediné, co mi vadilo byla postava Ginger, která byla do filmu naroubována opravdu dost násilně. Doporučuji všem, kteří mají rádi horory s tím, že můžou klidně vynechat první díl. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Od série Moje sestra vlkodlak jsem čekal dementní videobéčka, k mému překvapení však jde o jedny z nejpovedenějších vlkodlačích filmů jaké jsou vůbec k vidění. A druhý díl je ještě o notný kus lepší než první, protože ono mizerně namaskované monstrum je zde spíše tušené než viděné... a tudíž divákův jemnocit vkusu tolik netrpí. Obzvlášť když se většinou filmu rozvíjí spíše psychologické téma jak postavy sympatické hlavní hrdinky čelící nezastavitelné mutaci, tak její nové (a neméně sympatické) kamarádky z psychiatrické léčebny. 8/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keby boli naše činy bez následkov, bol by tu pekný bordel.“ Ako jednotka, i dvojka nakoniec skončila medzi psychologicky serióznou záležitosťou (lykantropia ako drogová závislosť? Prečo nie, dobrý nápad...), bizarnou komédiou (wtf - masová masturbácia) a lacným, krvavým, hororovým béčkom (podpriemerné lakačky, nudné akčné finále s vraždami a nízkorozpočtovými maskami). Potešiteľné je, že v niektorých pasážach sa vráti Ginger a poteší svojrázna Ghost (a koniec, s ňou súvisiaci). Najviac ma bavila trojka. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Podobne depresívne a nepríjemné ako jednotka, ale o dosť menej desivé a scenáristicky zvládnuté. Postava Ginger vystupuje už len v halucinačných a snových sekvenciách, zato Emily Perkins nesklame, poteší pár nechutných detailov a terapia v podobe skupinovej masturbácie je už len čerešničkou na torte. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Z trilogie Moje sestra vlkodlak měl tento film nejvyšší rozpočet, který činil 4,8 milionu kanadských dolarů. (ČSFD)
  • Aby Tatiana Maslany (Ghost) vypadala ještě více mladě, filmaři ji dali na horní zuby rovnátka. (Stocki)

Reklama

Reklama