Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po náhodném setkání v kině se do sebe beznadějně zamilují, ale osud jim nepřeje. Příběh Eney a Pietra z Říma 70. let. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Taková pěkná romanťárna o dvou chlapech, co jejich láska přetrvá i po 30 letech.Dobře zahrané, jen tam bylo asi zbytečně obrazů navíc, osobně bych to zkrátil, ale nějak zásadně mě to nevadilo.Pro fanoušky pěkných mužů tvurci do filmu dali i jejich pohlavní údy, takže holky mají na co koukat.Za mě 60%. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený film od známého režiséra vlastně svou kvalitou nijak nepřekvapuje. Skvělí herci, žádná módní kamera, hudba je sice až moc ve stylu "diváku, dojmi se", ale podstatný je příběh.  A ten rozhodně stojí za to, abyste film viděli, protože se může týkat nemalého počtu lidí. Bez zajímavosti není ani pohled do minulosti, kdy věřím, že si někteří mladší diváci budou klást otázku, proč se ti dva prostě nenašli přes aplikaci. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Atmosféra Ríma 70tych rokov bola skvelá. Dokonca aj príbeh zasadený do vtedajších turbulentných časov ma bavil, hoci si myslím, že tých LGBT filmov je už skutočne príliš (tým samozrejme nijako nedegradujem ich posolstvo a umelecké vyjadrenie). Po tom rozdelení Eney a Pietra to išlo už dole vodou. Absolútne nechápem, že napriek takej oddanosti sa celé tie roky nehľadali, a prišlo k tomu až po desaťročiach. Ja by som sa na ich mieste tak ľahko nevzdal. To stretnutie po rokoch bolo rozpačité, ale napriek tomu "novému" časopriestoru sa určite obaja tešili. Ja mám z toho rozpačité dojmy, takže slabšie 3* ()

mpetr43 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na film dvakrát. Opravdu mě dojalo, jak silný zážitek z mládí máme v sobě celý život. Vzpomínky, které se vrací, ať je nám hezky nebo smutno. Okamžik a událost, který může změnit celý život. Enea měl kamarádku, které se s tím mohl svěřovat, Pietro patrně ne. Nosil s sebou v peněžence mapu se vzkazem... Krásně udělaný film v němž nahota nepobuřuje. Jestli má někdo zde potíže s tím, že se to stalo dvěma klukům, měl by jim závidět. Něco takového se mu třeba v životě nepodaří. Dal jsem všech pět hvězd. Už dlouho mě tak nic nezasáhlo. Je krásné být zamilovaný celý život. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Prostředí Říma 70. let bylo fajn, příběh také zajímavý, jen ze začátku se mi příčili milostné scény obou mužů, pro mě jako pro chlapa to nebyl hezký pohled. V příběhové linii jsem akorát nepochopil, proč se nesetkali v Římě v té kavárně, či kam to měli namířeno po tom kině, nerozumím tomu, proč to najednou mezi sebou ukončili a posunuli jsme se o 10 let dopředu. Celkově byl příběh zajímavý, ale tato nelogičnost mi to zkazila. ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama