Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (105)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné krimi s prvkami trileru, slušne zamotané, že človek čaká, čo z toho vzíde, koniec neočakávaný, ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že to bola len taká vata medzi sledovaním ďaleko ďaleko lepších počinov. Nemalo to ambície vyskočiť vyššie, Richard Armitage tam bol pár okamihov, takže to bolo len lákadlo na hlúpych, Netflix si splnil všetky svoje pravidlá, t.j. multi-kulti, gender aj rasa OK, dostali sme aj Gaya, to by predsa nemohlo inak byť, našťastie sme sa to dozvedeli len z rozprávania a nie v akcii, ale aj tak. S kľudným svedomím nemôžem odporučiť napriek slušným trom hviezdam. ()

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Přijemnej,krátkej seriál ,skouknutelnej za jedno odpoledne...Pestrý děj,zaujala mě aj uvodni hudba,překrásná herečka,perfektně vymyšleny zápletky a závěr byla pro mě fakt třešnička 😀🙂🙂🙂...Přijemny,opravdu....Tak žije,nebo nežije?😀..A kdo ho...ehm zabil??...Dvě hlavní otázky....Fakt doporučuju,sem velmi spokojenej🙂🙂 ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, že se už na hodnocení CSFD nedá vůbec spolehnout. Nový seriál, který bodoval hned po startu, tak jsem do toho šel. A bylo těžké vydržet až do konce. Detektivní telenovela, okořeněná vším možným. Hlavní hrdinka je sice hezká, ale nedá se jí věřit skoro nic. V každé situaci je "vystajlovaná" jak na filmovou přehlídku v KV. Její fyzické zákroky proti mužům působily uměle, jako když dítě odstrčí dědečka. Stále pátrá po něčem, ale každému hned při tom pátrání vyklopí vše, co už ví. Což by ji mohlo samozřejmě i ohrozit. Po celou dobu po pohřbu zavražděného manžela působí pohodovým a normálním dojmem. Psychické můry z válečné akce podivné v této míře vzhledem k její hodnosti a vojenské kvalifikaci. A dál je to zbytečné rozebírat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Klasická cobenovka která vrší zvrat na zvrat a sype to na diváka takovým tempem že ani nemá čas přemýšlet jestli to celé dává smysl. Osobně mám pro cobenovky celkem slabost a i když Safe bylo lepší a pořád je to spíš jednohubka, která nemá velký potenciál na opakované sledování, bavil sem se velmi dobře celou dobu…70% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Poslední díl to malinko zachránil, protože po 4-5 dílech jsem měl sto chutí to nechat odvážnějším. Krásná hlavní postava, ale jeden nesympatický xicht vedle druhého.... zápletka sice zajímavá, ale bylo vidět, že i tvůrci se snažila diváka zblbnout .. konec se mi líbil, ale jinak velké zklamání. Bere se to šíleně vážně a nemá na to... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)
  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)

Reklama

Reklama