Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (110)

Mateyf.Iks 

všechny recenze uživatele

Zatim jsem videl jeden dil a muzu teda zatim jen s jistotou rict, ze casting directora by meli vyhodit. Leda by dostal za ukol nevybrat ani jednu sympatickou postavu. Potom udelal super job Dokoukano: I kdyz to bylo plny clishe a nepochopitelnosti, tak si to dokazalo drzet napeti a moji pozornost. Krasnej priklad jak zkurenim posledniho dilu, muzem krasne zkurvit celej serial. Dekuji pekne. Asi jsem na tenhle serial moc malo hloupej :-/ ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

(BACHA SPOILERY) Po zhlédnutí poslednich dvou dílů stahuji hodnocení až do podprůměru, protože výsledek ani trochu neodpovídá šestidílnému průběhu a chováni hlavní postavy: 40-ti kilové Rambo ženy !! Jednoduše ne !! Tohle není překvapivý zvrat v závěru, to je podraz a závěr něčeho jiného, než jsme sledovali... A ono sebeobětování na konci? Tězko někdy uvěřím tomu, že matka, která zabije manžela, aby jejich dceru nevychovával vrah, se později sama obětuje, aby odhalila spiknutí a dcera tím pádem vyrůstala bez rodičů, byť v tomto případě měla několik chlapů, kteří se o ni postarali... S tím co víme na konci, má průběh logických děr jako v ementálu a červené hodnocení zde opravdu nechápu... ()

Reklama

kiros179 

všechny recenze uživatele

Ne, nejde to.  Ač jsem se snažil, opravdu to dokoukat nejde.  Hlavní představitelka padesátikilová supermodelka-barbína-pilotka-MMAranařka, alias "uhni nebo tě složím" velice usilovně soupeří s policistou "jsem věčne v pr*eli-co teď budu dělat-další výpadek, nevadí sednu za volant a někam se pojedu podívat" o pozici nejotravnější postavy, musím říci, že je to opravdu litý boj.  Pachuť vaty a nekonečně prodlužované nudle z nosu se line celou dobu oněch šesti dílů, které jsem byl schopen vydržet.  Vcelku vypovídající pro celý seriál je fakt, že jediný, které tam mohl něco zahrát (ahoj Thorine) je v seriálu v několokasekundových záblescích, někdy urve možná i minutovou stopáž za celý díl.  10% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný Krimi/Thriller z dílny Harla Cobena ( Nevina je však pořád TOPKA) a tahle letošní Netflix Kanonáda je zatím neuvěřitelná. Máme tu nádhernou Michelle Keegan, která je bývalá vojačka ( to se mi líbilo, že se s nikým nesere), které nedávno zavraždili sestru a k tomu i manžela, takže jedna nepříjemná událost za druhou. Ovšem jakmile na skryté kameře uvidí svého mrtvého manžela rozjede se slušný kolotoč událostí podpořený fajnými zvraty a celý tenhle zločin má daleko větší přesah, což kvituji. Postavy jsou sympatické, i detektivní duo je v pohodě, má to slušný tempo, díky dobře dávkovaným informacím, líbila se mi hudba a překvapivě mě to bavilo víc, než jsem před zhlédnutím doufal. Závěrečné dva díly šponují napětí na maximum a musím říct, že s odhalením vraha jsem rozhodně nepočítal a finální zúčtování je taky velmi uspokojivé ( i lehce šokující). Není to sice žádný majštryk, na který by se vzpomínalo jak v případě Neviny, ale je to velmi slušná Krimi/Thriller zábava, která fanoušky zamotaných příběhů, kde až do poslední chvíle nevíte jak to dopadne určitě neurazí. 75% ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

po čtvrté epizodě: hlavní hrdinka příliš krásná aby byla uvěřitelná ( která baba vypadá když vyleze z postele jako supermodelka při focení do Vougue?), nápad dobrej ale scénář slaboučkej jak levnej hajzlpapír - škoda, vypadalo to docela dobře. PS ten detektiv, co to vyšetřuje - v anglii nedělaj zdravotní prohlídky???? 😂 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama