Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (80)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Drsný triler z francúzskeho zločineckého podsvetia. Alban Lenoir bol správny "řízek", dalo sa mu toho uveriť veľa. Bolo to neštandardné a na pomery Netflixu maximálne uveriteľné a dokonca aj bez tých ich trtnutých LGBT vsuviek, takže skladám poklonu. A na konci sa mihol aj "Leon", takže srdcové previazanie s Antigang-om by sme tu mali... :) ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Kameraman Ztracených kulek si vyzkoušel scenář a režii , a za mě to nedopadlo vůbec zle. Klasicky poslední 1/4 filmu je přehnaně korektní , co bylo zlé je najednou hodné a naopak .  Ale když člověk počítá s tím, že to netočily kapacity jako třeba  pan Scott nebo Scorsese , tak může být docela spokojený. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kameraman a hlavní hvězda Ztracené kulky, přináší pomalý a smrtelně vážně míněný akčňák, který se občas přepne do akční rubačky. V nejlepších scénách připomene Raid nebo to lepší od Manna, ale děj neobhájí stopáž, akce je málo a chybí jí drive a wow momenty. Nenáročná jednohubka, která má bohužel o 30 minut navíc. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi svizna francuzska akcna zanrovka so scenarovymi liniami nepodobna tej z nedavneho Extraction (2020). Preto sa napriek priamociarosti a jednoduchosti "hromotlka"  moc nestihate zamyslat nad jej nedostatkami. Scenar je jednoduchy a od urciteho momentu budete mozno i predvidat "zvrat" v zavere. Bavil som sa. 60% Odporucam, ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

SICE JE TU ZASE  BOREC, CO ZLIKVIDUJE DESET CHLÁPKŮ A ANI SE U TOHO NEZAPOTÍ, ale dějově to nebylo tak špatné, když uvážíme, že bojové scény byly dobře připravené, agentská zápletka nebyla směšná, hlavní hráči ztratili scénářem v době času a vlivu sebereflexi a ta chamtivost, kterou Bible označuje jako hřích opět slavila úspěch. Lokace slušné, překvapivých momentů je více, mrtvol také, a to že film končí s morálkou a správností si divák zaslouží. PROTOŽE ŠPÍNA ZÁPADU JE DENNĚ V MÉDIÍCH PROSTOUPENA POLITIKY, KTEŘÍ JSOU PRÁVĚ TAK ODPORNÍ, JAKO TEN ZDE VE FILMU (Výborně zahraný!) Od filmů tohoto tipu si nelze moc slibovat, ale když udrží napětí a spád, a to zde bylo, je to v daném žánru to, co hledáte a více nedostanete. Že si film za 14 dní nebudete pamatovat? Jistě, takových se točí stovky. Přesto 65% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama