Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušne natočená kriminálna komédia. Snímka má pointu, je úsmevná, má vtipné dialógy, exteriéry sú viac než príjemné. Salma Hayek je nádherná, očarujúca a príťažlivá ako vždy, u Pierce Brosnana je zrejmý veľmi výrazne jeho herecký 007 nadštandard. Veľmi dobre spracované zábery, zápletka a dej neunavujú, dokážu udržať permanentne divákovu pozornosť. No proste je to fakt prekvapivý super film. Záver filmu ma ozaj celkom prekvapil a úplný záver bol potom veľmi vtipný a veľmi ma potešil. Určite odporúčam. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se hodně spolíhalo na posádku známých rypáků na parníku, nicméně se za mě parník lehce naklání, podobně jako legendární Titanic. Nedopadne to tak tragicky, jako na slavné lodi, ale rozhodně ani vesele, jak tvůrci očekávali. Úplně obyčejnej flák, ve kterým bylo nejvzrušující koukat na rajcovní výstřihy populárních cecek Salmy... 50% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pierce Brosnan i Salma Hayek jsou velmi snesitelní herci, ale hlavně první jmenovaný si vybírá role, které jsou... no, spíš nezajímavé. James Bond už z něj nejspíš nikdy nebude, na to už je přece jen podle hollywoodských pravidel starý, ale vzhledem k tomu, že je to pořád celkem pohledný chlap, zahraje si ještě rád v nějakém filmu, kde může ukázat, že má ještě na to být pro ženy zajímavým objektem. Pravda, "Když se setmí" už je film, který má za sebou osm let, ale na nic jiném nestavěl. Dobře, abych byl přesný, nestavěl na ničem jiném, než na sex appealu Pierce Brosnana a kráse Salmy Hayek. Musím říct, že pro ni mám slabost, což je také důvod, proč dám filmu nějaká procenta. Jinak se ale jedná o příšerně předvídatelný snímek, který se snaží zamotávat děj naprosto zbytečnými odbočkami a chce se tak tvářit jako velmi nápaditý příběh, zlodějský film ve stylu "Dannyho parťáků". Ani omylem na takové nemá a mít nemůže. Nejde zde vlastně o nic, jenom o to, jestli se penzionovaný zloděj rozhodne, že do toho půjde, nebo ne. Nějaké jeho vnitřní tápání je nám ukradené, nezajímá nás, jediné, co skutečně zaujme, je pak naděje, že Salma přijde na scénu s ještě menším počtem oblečení. Woody Harrelson hraje, co je mu většinou souzeno, tedy komickou postavičku, hlupáčka, který je možná přece jen trochu chytřejší, než se na první pohled zdá. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/klip-muj-strycek-6-bullets-kdyz-se.html ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Stručně. Vezmu to hodně stručně..tohle je film, kterej si na nic nehraje, nemusí se vymejšlet nic co by v tom mělo být, bylo nebo nebylo. Ať se jdou vysrat všichni Bondové a podobný poťouchliny. Když se setmí mi udělal nekonečnou radost, je v tom kouzlo, romantika, akce a neskutečná dávka humoru, přesně tak jak to mám rád. Sedlo mi to jak prdel na latrinu, Woody byl boží, Salma mě nebere, a Pierce..k nakousnutí. A to fakt nejsem buzík. Postelová scéna byla neodolatelná, a to jak Pierce vymrdal s celou Ef kurva bí aj na konec ..ojedinělý. malinko jsem zatrnul když Woody jakože přechcal Pierceho, však Pierce si největší poklad nakonec odnášel, tímžto vyhrál a já tleskal jak malej smrad u Tipa a Tapa. Pět hvězd a dám si to znovu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní lupičská komedie, se špetkou krimi a romantiky, která má samozřejmě své pro i proti. Tempo je vcelku solidní, dialogy jsou tak nějak "limonádově" oddychové a nijak moc se nikde nespěchá. Nemá to ale švih a zručnost Dannyho Parťáků, nemá to ani rychlost Loupeže po Italsku a nemá to ani šarm Aféry Thomase Crowna. Má to jen a pouze Salmu Hayek. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno