Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychová podívaná. Je to natočeno s obrovským nadhledem a humorem, že se stačí koukat a bavit. Spíš než krimi a thrillerem bych to nazval komedií, až "fraškou". Situace zde jsou svým způsobem absurdní - kamarádíčkování hlavního záporáka s agentem FBI, různé špičkování a dělání si naschválů, že se to prostě nedá brát vážně. Film si dělá srandu jako by ze sebe sama. Na odreagování ideální, občas se člověk zasměje, občas pobaví - celé je to natočené tak na pohodu. Howgh! ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Filmu hodně pomohlo herecké obsazení, scenář není až tak dokonalý ale herci ty chybičky dokážou zakrýt. Brosnan, Harrelson a Hayek je skvělá ústřední trojice a musím říct, že Hayek vypadá pořád dobře. A asi se ptáte proč sem dal tak vysoké dohnocení. Je to proto, že humor ve filmu je intligentní a není to žádná komedie, kde se bavíte na úkor nechutností… Příjemné překvapení! ()

Reklama

seba 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se pobavil. Je to přesne 3,5*, ale film splnil mé očekávání, takže zaokrouhluji vzůru. Scénář nepříliš vzrušivý (událostí pomálu, občas nuda, ovšem pár slušných hlášek), kamera z ráje výborná, režie ucházející a lupič Pierce Brosnan jak jsme ho už viděli - standardní, vrchol filmu - zatím nejvtipnější role Woodyho Harrelsona (měl jsem z něj posit, že si to fakt užíval) a nakonec Salmičkáááá (trochu jak přehlídka Victoria Secret a Litex dohromady, ale nevadí). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická letní zábavná podívaná, ve které Brosnan a Hayeková tvoří žhavý pár zkušených zlodějů, kteří si užívají pohodovou dovolenou na ostrově, dokud je z pohody nevyruší agent FBI Harrelson. Ten je zde proto, aby zjistil, zda ještě jednu zakázku udělá Brosnan alespoň s jednou chybou, která by mu byla osudná. V celku zábavná podívaná se snaží občas tvrdit hru pár dramatickými scénami, které však ve výsledku vyznívají spíše směšně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. I Got It - Kevin Lyttle ,2. Drive My Crazy - Kevin Lyttle (Featuring Mr. Easy) ,3. Tempted to Touch ,4. You Never Know ,5. Punkie ,6. Night and Day - Dawn Penn ,7. Boombastic ,8. Who Say Me Done - Cutty Ranks ,9. Cobra Style ,10. Police and Theives - Junior Murvin ,11. Agora So Falta Voce - Maria Rita ,12. Weh Di Time ,13. Gal You a Lead , ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)
  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)

Reklama

Reklama