Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dick Harper žije spokojeně s manželkou Jane, šestiletým synkem Billym, mexickou služebnou Blancou a psíkem Spotem a po letech poctivé práce u velké společnosti Globodyne ho čeká povýšení. Sice se ho opravdu dočká, jenže vzápětí vyjde najevo, že firma byla vytunelována a on se ocitl bez práce. Nezaměstnaná je i Jane, kterou Dick v radostném očekávání povýšení přemluvil, aby dala výpověď. Pokud zpočátku věřil, že rychle najde novou práci, skutečnost ho brzy přesvědčí o opaku. Když přijde pokyn, aby do čtyřiadvaceti hodin opustili dům, má toho Dick plné zuby a rozhodne se stát lupičem. Jane z toho má legraci a první jeho akce dopadne přesně podle očekávání. Rozhodne se, že manželovi pomůže, a společně vyloupí malý obchod. V nové "profesi" se jim zalíbí. Znovu získají dům, trávník, auto i televizi a vše se zdá jako dřív. Jenže pak přijde další rána, když se Dick dozví, že by měl být mezi obžalovanými, které soud viní z krachu vytunelované firmy Globodyne. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (312)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Carreyho mam rad. Jeho humor pokladam za vtipny,rovnako ako jeho sameho a tiez jeho filmy.Tu sa sice snazi ako moze,avsak stale to vyzera tak nejak sterilne.Akoby sa snazil uplne sam a ostatni,predovsetkym scenarista, sa mu s tym vobec nesnazili pomoct.Namet nie je nicim novy (aj ked niekt.narazky su urcene vylozene pre americanov,ostatni svet sa z vtipov,"som zamestnany v Enrone" asi velmi nepobavi,sam som nevedel co to je kym som nekukol wikipediu),no a spracovanie skor horsie ako lepsie. No a Tea Leoni nie je velmi komedialne nadana a vacsina vtipov ani nie je vtipna. Suma sumarum, urcite jeden z najhorsich Carreyho filmov za velmi dlhy cas,nie uplne zly,ale proste taky zbytocny.2,5/5 ()

havLord

všechny recenze uživatele

Pobavili jsme se, zasmáli jsme se... a to je hlavní. Pravda, že příběh to není nějak úžasný, Carrey už mě taky nedokáže rozesmát tak spolehlivě jako dřív, protože je to pořád to samé - stále stejné gagy, gesta a vtípky. Nicméně místy jsem se bavil docela slušně. A je to akorát mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Tentokrát bez hodnocení. ()

Reklama

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Pro mne velmi milé překvapení na to, že jsem čekala průměrnou bláznivou komedii. Tato měla dokonce hlavu a patu a bylo v ní plno odkazů na reálné skutečnosti. Přiznám se, že "business world" mi opravdu není cizí, takže u sledování tohoto filmu jsem jednání všech postav naprosto chápala, dokonce jsem si představovala sebe v podobné situaci. O humorné okamžiky zde není nouze, Jim a Téa hrají výborně sehranou dvojici a celá zápletka jde mimo jejich vztah, což je příjemná změna oproti většině ostatních komedií. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

zatiaľ najslabší (celovečerný) film jima carreyho: pár kostýmov, pár pesničiek a pekná téa to sotva ťahajú na slabé 2, a to i napriek detailíkom ako trávnik, štekajúci pes a španielsky hovoriaci syn - to už je totiž klasická, tradičná výbava hollywoodskych rodinných komédií a dá sa s tým narábať oveľa zábavnejšie; je to síce krátka, no predsa len nezáživná nuda; nevidel som pôvodnú komédiu, ktorej je tento nepodarok remakeom, s jane fondovou, no nechápem, že do tohto jim (nielen herecky, ale aj produkčne) šiel, je to slabé; a judd apatow na scenári? - sa tiež veľmi nepredviedol; ruku na srdce: aké je vlastne morálne posolstvo tohto filmu? veľmi zvrátené - vskutku skazená vizitka hollywoodu; záver je úplný riedky čaj, no proste - zabudnúť, že ste to videli, vôbec nie je hanba... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey v této extrémně bláznivé a opravdu chvílemi přehnané a trapné komedii předvádí to, co ve filmu Božský Bruce. Jeho hraní přestává být zábavné a podle mě by se po těchto filmech měl upnout na vážnější role, které jak už jsem mohl vidět mu rozhodně jdou, jako například v Majestic a věřím, že by se to určitě vyplatilo. Ani příběh mě nijak neoslnil a po nudném začátku přichází takový trapný průvan a v poločase se komediální laťka trochu zvedá a vtipy začínají dávat smysl, což nakonec utne závěr. Co dodat komedie to promarněná sice není, ale za shlédnutí také nijak vážně nestojí. --- Tancuješ tady na stole a hraješ si na loutku? Proč jste mu dávali to pytí? - Měl jen jedno pivo! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Snímek je remake stejnojmenné komedie z roku 1977, ve které si hlavní postavy zahráli George Segal a Jane Fonda. Svůj několikasekundový filmový debut si tu střihl slavný americký moderátor Jay Leno. Ztvárnil jednoho z tesařů a objeví se přesně ve 3.minutě a 45. sekundě filmu. (imro)
  • Vo filme zamestnanci Globodyne stratili svoje dôchodkové účty, pretože ich investovali do akcií spoločnosti. To sa skutočne stalo štyri roky pred natočením filmu v Enrone. (misterz)

Související novinky

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Stiller a Carrey sú použití

Stiller a Carrey sú použití

02.09.2005

Herec Ben Stiller (na obr.) a režisér Jay "Focker" Roach po spoločnej komédií Jeho foter, to je lotor! opäť spoja svoje sily a vrhnú sa do dlho odkladaného projektu s názvom USED GUYS. Jeho… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno