Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

chaometic 

všechny recenze uživatele

Rád jsem sledoval takové seriály jako Hry bez hranic a Takešiho hrad.... Dnes s už se nedá nikde sehnat, jedině na youtube. V jednom díle si pamatuji, že se do finále dostal jeden Američan s pár Japonci, ovšem neskorovali. Jednom v pár dílech vyhrali...... Jeden díl obrovské kameny, kuželky.... v životě jsem se víc nenasmál. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda - snad nikdy jsem se u televizní produkce tolik nenasmála. Asi není třeba říkat, že hlavní esencí zde není soutěživost ducha a překonávání sebe sama, nýbrž schopnost pobavit se na vlastní účet. A to se cení. Plus ta asijská nátura, která je tak jiná od té evropské, tomu celému dodává tu správnou šťávu. Jo a generál Lee, pro toho mám vážně slabost!;D ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Jó, kde jsou ty časy, kdy jsem Takeshiho hrad žral na německé DSF a nemohl vynechat ani jeden díl. Pravda, už tehdy mi přišlo divný, že když ukážou vypadnutí tolika soutěžících a v dalším kole jich je skoro stejně, že to nějak nesedí,... Ale co, kvůli zábavným úkolům a hlavně držkopádům jsem tu soutěž miloval. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mě osobně tahle soutěž teda neoslovila. Zmatek, ve kterém nejde ani tak o to sledovat vývoj a průchod jednotlivých soutěžících po disciplínách ale o to udělat z toho šou a hlavně "zábavu". Opravdu otrřesné soutěže a ještě k tomu ty otravné replaye ... Díky bohu alespoň za Ninja Faktor... podle mě 100:1 ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tenhle pořad sledoval na satelitním DSF, od té doby jsem ho viděl pouze na Coolu a ze své kvality neztratil vůbec nic. Zábavný soutěžní pořad, kde soutěžící musí projít různými překážkami. Na konci každého dílu se zbylí soutěžící střetnou v bitvě s Takešim a jeho ochrankou v takových vozech. Nikdy jsem neviděl, že by tu ochranku někdo porazil...I po letech je to velká zábava a palec nahoru za kuráž některých soutěžících. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama