Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

dawexx 

všechny recenze uživatele

DjKoma tady správně připomněl, že Takešiho hrad dávali na DSF, já už si nemohl vzpomenout, na čem to bylo. Škoda, že to asi nějak přestali dávat, protože já se u týhle japonský show náramně bavil. Ty úkoly, které jednotliví soutěžící dostávali, byly geniálně jednoduchý a zároveň divácky velmi přitažlivý, takže o nudu nebyla nikdy nouze a neznalost japonštiny (v mém případě ani němčiny) vůbec nebyla na škodu. A finále dobývání samotného hradu byla pokaždé ohromná pifárna. Those Japs are crazy! UPDATE 11.5.11 - už to nějakou dobu běží na Prima Cool v novým formátu, takže nostalgie se proměnila v pravidelný sledování! ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Některé disciplíny dosti zábavné, nicméně celkově jsem měl podobně laděné pořady jako Hry bez hranic nebo Pevnost Boyard mnohem raději, asi je to na mě až moc infantilní. Ve srovnání s jinou japonskou show, opravdu zábavným i napínavým Ninja Faktorem (Sasuke), vychází Takešiho hrad poměrně slabě. Dvě a půl *. ()

Reklama

JackieD 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem to sledovala na DSF pravidelně a dá se říct, že jsem na tom vyrostla. A možná to i bez těch českých komentářů bylo lepší. Sledovat ty natěšené japonky v šusťákovkách s zdviženými rukami v pěst, s usměvem od ucha k uchu připravené ke koupeli v bahně dovezeného z farmy až z jižního Japonska - mě to prostě baví) takže? Sayonara (さようなら) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá neustále přejmenovávaná TV Galaxie a její bizarní program sestávající z videoklipů, různých béček a tohoto kultu. Podobné televizní soutěže mě nikdy nebraly, ale tohle oproti všem těm vyměklým HRÁM BEZ HRANIC a PEVNOSTI BOYARD nabídlo podstatně ujetější (dementní moderátorské duo) a drsnější zábavu. Z disciplín jsem měl nejradši přechod přes řeku po kamenech - kdekoliv jinde by to účastníci hezky pomalu a bezpečně proskákali, ale japonci to museli proběhnout a já se těch zpomalených držkopádů nemohl nabažit. A taky prorážení dveří nebylo špatný. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tenhle pořad sledoval na satelitním DSF, od té doby jsem ho viděl pouze na Coolu a ze své kvality neztratil vůbec nic. Zábavný soutěžní pořad, kde soutěžící musí projít různými překážkami. Na konci každého dílu se zbylí soutěžící střetnou v bitvě s Takešim a jeho ochrankou v takových vozech. Nikdy jsem neviděl, že by tu ochranku někdo porazil...I po letech je to velká zábava a palec nahoru za kuráž některých soutěžících. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama