Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

InsulinBoy 

všechny recenze uživatele

Cítíte tu bolest? Ano, správně, to cítíte bolest účastníků této soutěže. Pokud vám jako Japonci v 80. letech už nebyl život milý nebo jste si jenom potřebovali pořádně namastit kapsu, tak jste se mohli přihlásit právě do této soutěže. Pokud vám nenaklepali řízky už v první disciplíně, tak vám v těch dalších udělali z páteře druhou Irohazaku. Asi každé české dítě narozené mezi lety 2000 - 2005 si tuto show užívalo plnými doušky, joo to jsme my Češi, cizí utrpení = nejlepší utrpení! ()

MILGOUSE 

všechny recenze uživatele

Naprosto squelá japonská soutěž, ve které i ti nejposlednější ze stovky statečných v rozličných kostýmech nakonec stejně ostrouhají v závěrečném souboji s císařem na legračních vozících, což jistě ocení každý škodolibý člověk. U tohoto pořadu se však člověk převědčí i o jiné povaze Žaponců. Žádná přetvářka což potvrzuje nejen to , že soutěží očividně těšilo ztrapnit se komickými bojovými pokřiky a úbory, ale i upřímnou radostí i v případě vyřazení. (A když to budeme stupňovat ještě trošek dál pochopíme jistou zálibu v bolesti a ponížování a můžem skončit až výhřezem střev při harakiri) Ale jak praví známé přísloví: "Není důležité zvítězit, ale přežít." ()

Reklama

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Sice legrace,ale zdá se mi to absolutně nepromyšlené a poslední úkol je těžký,velmi nespravedlivý,ujetý a naprosto nezapadající do celé soutěže.A také nechápu proč je to rozdělené na dva díly a ještě když má někdo dobrou hbitost a oni zde dají zpěvový obor, nedivte se že do dalšího kola postoupí například slabší než co vypadli.Ovšem lepší než další Japonský seriál Ninja faktor,ale ne tak dobrý jako Americká či Britská Drtivá Porážka.=60% Ale alespon se na to dá dívat a to je hlavní! ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mě osobně tahle soutěž teda neoslovila. Zmatek, ve kterém nejde ani tak o to sledovat vývoj a průchod jednotlivých soutěžících po disciplínách ale o to udělat z toho šou a hlavně "zábavu". Opravdu otrřesné soutěže a ještě k tomu ty otravné replaye ... Díky bohu alespoň za Ninja Faktor... podle mě 100:1 ()

JackieD 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem to sledovala na DSF pravidelně a dá se říct, že jsem na tom vyrostla. A možná to i bez těch českých komentářů bylo lepší. Sledovat ty natěšené japonky v šusťákovkách s zdviženými rukami v pěst, s usměvem od ucha k uchu připravené ke koupeli v bahně dovezeného z farmy až z jižního Japonska - mě to prostě baví) takže? Sayonara (さようなら) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama