Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

burg 

všechny recenze uživatele

Ti Žáponci jsou fakt zvláštní národ. Na tradicích lpí tak, že by se jim vysmáli do xichtu i Britové, staví baráky z papíru a bambusu a soutěží v těch nejnemožnějších disciplínách. Bohužel jsem zastihl jen občas pár dílů, ale u každého jsem se úžasně bavil s otevřenou pusou a divil se, kam na to ti Žaponci chodí. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Sice jsem zmlsana Drtivou porazkou, kde jsou discipliny i komentatori uz na jine urovni, ale jako predchudce se Takesiho hrad vubec nemusi stydet. Nektere discipliny jsou nudne (probihani dvermi, pocitajici ruce, sumo, americky fotbal atd.), ale jine jsou kouzelne (mucholapka, pohyblivy surf, tivoli, rotujici klady, pechod po moste atp.) a velkym plus je, ze se casto obmenuji. Jedine, co nechapu, je pitomy zaver v autickach, kde nikdo nemuze vyhrat. Ale i tak je to prijemne zpestreni vecera. ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Celkem dost srandovní , ale mohli by tam dát občas nějakou novou překážku. Ze začátku mi to přišlo dost skvělý , klidně i na pět hvězdiček , ale když jsem viděl jak v několika dílech se to pořád všechno opakovalo tak mi to až tak skvělý nepřišlo. Teď mi to přijde jako nudná blbost v který mě zaujme pár věcí. ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Pamatuju, když jsem kdysi v televizi viděla jeden díl tohohle pořadu. Bylo to tak trapný, ale nehorázně NEHORÁZNĚ vtipný až jsem Takešiho začala sledovat pravidelně. To japonský vřískání a jejich kreativita jak obelstít nepřátelé (viz bludiště nebo ty "fotbalový" utkání) fakt nemají chybu. S postupem časem si říkám - prostě Japonci. Ale když oni se smějí i sami sobě, že se prostě musíte smát taky. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, ona tady je i tahle bláznivina?! Už ani nevím, na kterém zaniklém kabelovém subkanálu jsem tohleto sledoval (a s velmi dobrým simultánním překladem!). Kdo nezná, tak desítky soutěžících jako sítem procházejí bláznivými disciplínami až k vysněnému hradu. Vše s japonskou hravostí (nebo dětinskostí?), u které máte pocit, že se všichni radují i když vypadnou, protože hlavní je si to užít! PS: Vyhrál to vůbec někdy někdo? LOL ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama