Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (455)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem jenom přemýšlel, jak asi chutnají ty burgery od White Castle. Jenže v Americe vám do nich stejně nejspíš naplivou, tž. si radši nechám zajít chuť. Harold a Kumar jsou vcelku průměrná huličská komedie, ale když je člověk v rauši, může to být fakt síla. Jízda na gepardovi je totiž nehorázný úlet a taky by mě zajímalo, kde ten týpek s mokvajícíma puchýřema na ksichtě nabral takovou babu...?!? ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ty vole, pamatuješ, jak jsme se tak strašně zhulili a házeli věci z mostu, abychom viděli, jestli plavou?.......... Režisér Danny Leiner navazuje na úspěch své teenagerské veselohry Hele, vole, kde mám káru? Scénář : Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg. Kamera : Christopher Ball a Bruce Douglas Johnson. Hudba : David Kitay - Ocenění: 2005 - MTV Movie Awards - nominace (za píseň "Hold On") http://www.youtube.com/watch?v=uIbXvaE39wM 2005 - Teen Choice Awards - nominace (za píseň "Hold On") CHYBY VE FILMU - 1 - Při pohovoru s Kumarem hned na začátku filmu se na stole mění poloha pera i s papírem. 2 - Když Kumár zastaví u cesty, aby se šel vymočit, značka ukazuje šipkou do leva. V dalším záběru zase šipka ukazuje doprava. 3 - Když se ve White Castlu Harold baví se dvěma holkama, má jedna z holek na krku přívěsek. Během střihů je řetízek jednou pod tričkem a jindy zase venku. PS : V chybách by se dalo pokračovat, ale já chci zůstat u dvou ** - CITÁT - Drž hubu. To je klasika. Nádherný příběh o někom, kdo si připadá nedoceněný, nemilovaný... ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Kto by túto komédiu o dvoch chlapcoch, respektíve o Haroldovi, tichom chlapcovi, ktorý túži získať krásnu Mariu a o večne bezstarostnom Kumarovi nemal rád. Film ma skvelo pobavil, ale napriek tomu všetkému, nedám vyššie hodnotenie. John Cho a Kal Penn čoby ústredná, hore zmienená dvojka film pekne ťahali a vlastne táto sympatická dvojka nakoniec zapríčinila, že som si túto teen komédiu užil, ako sa patrí. Nedá sa povedať, že by to bol vo svojom žánri daaký vrchol či čo, no dá sa s istotou povedať, že ide o dobrú zábavu na prázdny, voľný večer. /65%/ ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Pineapple express zde alespoň tvůrci vytěžili z tématu co nejvíce to šlo. Výsledkem je značně ulítlá podívaná s pár opravdu vypečenými situacemi a sympatickou hlavní dvojicí, která při cestě do fast foodu vymetá jeden průser za druhým. Rád se občas zasměju a tenhle film mi přinesl docela dost smíchu. Uvidíme, jak na tom bude druhý díl. Jen jedno mi vrtá hlavou, opravdu je v Americe každej druhej chlap teplej? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja uživatelia drog sa ocitnú za mrežami a rozmýšľajú ako vyriešiť túto nepríjemnú situáciu. Chlapík, závislý na pervitíne hovorí: Dáme si pika a rozhrizeme tie mreže ako termiti. Ten, ktorý berie heroin navrhne: Požijeme trocha hnedého prášku a s blahým pocitom cez tie mreže jednoducho pretečieme. No a týpek, ktorý si rád zafajčí marihuanu s kľudom navrhne: "Zahulíme, uvidíme". Týmto vtipom, ktorému môžu celkom porozumieť len ľudia, čo majú skúsenosti s psychotropnými látkami, sa nechali inšpirovať tuzemnskí distribútori, pri voľbe slovenského názvu. Inak originálny titul vlastne vystihuje celú podstatu tejto komédie: "Harold a Kumar idú do Bieleho Zámku". To je hlavná línia filmu. Dvaja prisťahovalci, šikmooký aziat Harold a prismahnutý Ind Kumar, sú na ceste do predajne rýchleho občerstvenia White Castle, kde si chcú dať svoju vysnívanú svačinku. Pri tom zažijú hodne divokú noc a vyhulia pár jointov dobrej trávy. *** ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Během pohovoru s Kumarem (Kal Penn) v úvodu filmu se na stole mění polohy pera a papíru. (Terva)
  • Když je Kumar (Kal Penn) na pohovoru na medícně, je možné všimnout si, že hrníček na stole během scény několikrát mizí a opět se objevuje. (SalamanderG)
  • Představitel Harolda John Cho se proslavil mj. účinkováním ve filmu Prci, prci, prcičky (1999) a jeho pokračováních. Poukazoval na to i trailer, ve kterém se o hercích v hlavních rolích říkalo: "Ten Asiat, co hrál v Prcičkách a ten Ind, co se mihnul v Sexy párty." (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama