Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odsouzený vrah (Ray Liotta) čeká na smrtící injekci, která ho navždy pošle tam, kam patří. Jaké je jeho překvapení, když se probere v márnici a je mu učiněna nabídka, která se neodmítá. Tedy že se stane jakýmsi laboratorním králíčkem a budou mu podávány prášky na změnu chování. Samozřejmě, že za smysluplnou spolupráci dostane jakousi svobodu s náramkem na noze. Ze začátku se zdá, že prášky nefungují, ale když se změní dávky, tak se subjekt i hlavní doktor nestačí divit. (PROCESOR)

(více)

Recenze (70)

Han22 

všechny recenze uživatele

Moc hezký a hlavně klasicky natočený thriler se sci-fi kořením. Ray Liotta vraždí a vraždí, dokud není chycen a odsouzen k popravě. Dostává ale druhou šanci na terapii, po které se má stát lepším člověkem. Pod vedením Willema Dafoea, doktora, který na projekt dohlíží se mění a dostává druhou šanci na normální život. Jenže jeho minulost je mu v patách... mám moc rád takové filmy, které sází na nějaké kvalitní herce, psychologickou rovinu a občas přihodí trochu toho sentimentu, odlehčujícího humoru a nějaké to klišé. Liotta v obou polohách i Dafoe jako překvapivý klaďák to táhnou skvěle, příběh není extra originální, ale ubíhá a šlape bez problémů, pointa mě dostala. Ale za ten debilní anti-Hollywoodský konec nemůžu dát více jak tři... protože tohle prostě nesnáším. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak já čekal tedy něco jiného. Po tom, co přestane brát zázračný prášky, že se vrátí ke své staré identitě, a stane se z něj Hulk, jak sliboval popisek. Pak začne pořádně řádit a já se budu bavit. No nestalo se. Jediná scéna, která mi přišla vtipná tak zůstává, když šel do lékárny s pistolí, že nutně potřebuje něco na uklidnění…Pro mě tam bylo hodně promarněného potenciálu. Bud budeme točit thriller, nebo se budeme snažit filosofovat, obojí dohromady moc nejde. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že titulek filmu "bude znovu zabíjet" nebo "je horší než kdy dříve" je docela mylný. Jediná část, kdy takový je, je část filmu, než začne působit "ten" experiment, který ho vlastně zachránil. Nicméně film je docela povedený. Herecké obsazení a námět kvalitní. Ale i tak to pro mne bude spíše jeden film z mnoha. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 18.9.2010 - Na ČSFD hlboko podcenený a podhodnotený film. Napriek tomu, že ho nakrúcali v Európe (tuším v BULHARSKU) si jeho produkcia, tvorcovia (réžia, scenár) aj herci zaslúžia to najvyššie hodnotenie. Film nepredvídateľný, napínavý a dokonca aj s niečím, čomu sa vraví posolstvo. (2.1.2009) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale? Východoevropské exteriery nahradily exteriery v USA? Proboha proč? Aby se ušetřilo? Proč se z víc než dobrého námětu, slušných herců, stane díky nudnému a nepřesnému scénaři průměrný film... laciné a nepřesvědčivé exteriéry...béčkový film!!! Nevím, já jsem měl pocit odfláklého filmu.... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve filmových studiích New Boyana v Sofii v Bulharsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama