Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Nesmyslné, nelogické, překvapivě naivní × ta romantika. Při sledování tohoto počinu jsme absolutně nechápala o čem to vlastně je. Jasné, krásné děvy, každá jinak specifická, bojují na straně dobra proti zlu - chápu. Když se bojovník za spravedlnost zamiluje do představitele zla - to se dá ještě taky pochopit. Ale, že to jsou dvě dívky, kdo si spolu užívá - to jsem nečekala.(nejsem prudérní!) A jak se najednou všechny bojovnice dobra postavily na stranu zla a ta "zlá" slečna přestoupila ke straně dobra a prchla se svojí novou společnicí - to už bylo moc! ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Šaškárna s holkama co běhají s robertkem v rozkroku a když dojde k fackovačce, tak je to jak baletky na karate. Po chvíli punkový klub, v kterým frčí poslední model disca ... no ty koky ... za chvíli přijde nášup s blízalkama, a to už tak nějak jeden tápe, jestli je to akční komedie, nebo lesbi-show ... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V maturitních písemkách je ukryt tajný test. Tento test neprověřuje jak umí studentky číst, psát nebo počítat. Ale zjišťuje jejich vrozenou schopnost lhát, podvádět, bojovat a zabíjet. Ten, kdo uspěje je přijat na tajnou polovojenskou akademii. Někdo jim říká svůdkyně, někdo jim říká špiónky, jen blázni jim říkají neviňátka. Ony sami si říkají agentky D.E.B.S Po představení kratičkého promo filmečku nazvaného jednoduše D.E.B.S. dostala režisérka a scénáristka v jedné osobě zelenou a natočila dívčí akčně špionážní film, za který by se nemusel stydět ani televizní kanál Disney Channel. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku. Je to blbé každým coulem a kdo se na to mimo cílených dívek vydrží dívat déle jak deset minut, vydrží už opravdu všechno. ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Absolutni becko, co si na nic nehraje. CGI efekty vypadaji lacine, zapletka je primitivni - a je to skvela zabava (a Jordana Brewster je fakt kus, pokud vas pohled na ni necha chladnymi, tak s vami neni neco v poradku). Nekdo to popsal jako Spy Kids pro lesby, a mne nezbyva nez souhlasit. Nevim proc, ale hodne mi to pripominalo But I'm a Cheerleader. Pokud chcete jednoduchou komedii se sympatickym obsazenim, D.E.B.S. je super. Pokud jste pseudo-intelektual, co do toho jde jen kvuli lesbam a sexu, budete zklamani stejne jako vetsina tech inteligentu, co tu tenhle film hodnotili. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +běhají tu čtyři hezký holky, je tu akce, láska mezi hlavní hrdinkou a...a mezi někým koho bych nečekal, potěší Michael Clarke Duncan -škoda, že Devon Aoki nedostala více prostoru, vlastně škoda, že nedostala skoro žádný, scénář je fakt stupidní/// Tohle je pěkná blbost. Hezky se na ni kouká a dost jsem se na ni těšil, ale po dějové stránce by mě to neuspokojilo ani v patnácti. Naštěstí jsem nějak přežil první půlhodinu a potom už jsem si nějak zvykl. Chování postav je někdy iritující, akce se nemůže rovnat jakémukoliv akčnímu filmu, ale přecijen tomuto snímku hodně fandím a tak ho přece úplně nepotopím./// Celkem 58%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)

Reklama

Reklama