Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Ooo, aké dojemné. Akčná ,,Lesbo Love Story", ktorá prekoná aj slávnych Charlieho anjelikov. To, ako ,,agentky" visia na hojdačkách vo vzduchu a ďalekohľadom sledujú najnebezpečnejšiu a najhľadanejšiu kriminálničku, ktorá má rande s ruskou zabijackou devočkou je naozaj trápnosť najvyššieho zrna. A čo ma naozaj zaráža je to, ako sa Devon Aoki takto znížila pod svojou úroveň so svojím talentom. Nebojácna a krvavá killer lady z kultového Cin City v tomto lacnom braku úplne zaniká, takisto, ako aj nebohá, svalnatá legenda Michael Clarke Duncan. Jediné, čo ma na tomto filme zaujalo je to, že si to tam lesbičky rozdávali. Inak je to beznádejný prípad. ()

levente 

všechny recenze uživatele

Nejlepší amatérský film, co jsem z americké produkce kdy viděl. S divnými komerčními filmy se poslední dobou roztrhl pytel. V rámci politické korektnosti je ve filmu k dispozici dokonce lesbická láska. Za úsměv Jordany Brewster odkoukaný (může být úsměv odkoukaný) od Catherine McCormack dávám plné hodnocení. Je to hezky povrchní... ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Nesmyslné, nelogické, překvapivě naivní × ta romantika. Při sledování tohoto počinu jsme absolutně nechápala o čem to vlastně je. Jasné, krásné děvy, každá jinak specifická, bojují na straně dobra proti zlu - chápu. Když se bojovník za spravedlnost zamiluje do představitele zla - to se dá ještě taky pochopit. Ale, že to jsou dvě dívky, kdo si spolu užívá - to jsem nečekala.(nejsem prudérní!) A jak se najednou všechny bojovnice dobra postavily na stranu zla a ta "zlá" slečna přestoupila ke straně dobra a prchla se svojí novou společnicí - to už bylo moc! ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je neskutečná blbost, z počátku to vypadalo jasně na odpad, ale na konec musím dát za tři...NEKAMENUJTE mě, vysvětlím. Film určený puberťačkám, které jistě budou vzhlížet k tomuto kvartetu extra agentek, budou si připadat "cool" a hrozně drsně...ale co když to není tak úplně pravda??? Snímek jde také brát jako parodii na špionážní filmy a v tom případě to není tak hrozné. Navíc zápletka, která zde plní hlavní dějovou linii obestírá naprostá originalita, to se v tomto žánru asi jen tak nevidí. A pak je tu také Jordana Brewster......Pokud si tyto aspekty připustíte a nebudete se stydět za své hodnocení (je jasné, že někteří lidé si o vás asi řeknou své....), vzejde vám celkem zábavná a oddychová věc. Já se pobavil. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jak nenatočit parodii na špionážní filmy, to už jsme viděli mnohokrát. Ale jak natočit totéž jako laciný pokus oblbnout mužské publikum, přiznejme jim to, pohlednými děvami, a zřejmě aby to o "něčem" bylo, vecpat do každé scény buď co největší kvér nebo co největší girl-on-girl emocionální vypětí, to vidím prvně. Jestli takhle měla začít americká vlna módy vícnežkámošek, tak teda děkuju prozřetelnosti, že u nás to zařídila skrz Tatušky:) Ty přece jen měly jakousi kvalitu...i kreslená ptákovina Totally Spies má v sobě víc (doplň jakékoliv vhodné slovo) než tohle, a když si vzpomenu jak téma dívčích agentek/zlodějek zmáknul Kevin Smith v Jay & Silent Bob Strike Back, je to skoro k pláči...sorry, děvčata, ale ani školní uniformy mě nepřinutí dát víc, a to za normálních okolností Jordanu Brewster považuju za opravdu roztomilou;) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)

Reklama

Reklama