Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Velmi ale velmi obyčejný film pro malé děti. Kterému bych se nebál dát pouho pouhou hvězdičku za čas, který jsem s ním strávil. Ale pozor pokud uvidíte film hezky česky,tak Vás překvapí velmi pěkný dabing, ve kterém dominují sice méně známější dabéři, ale za to známí lidé např: čtveřice z "TELE TELE", Patrik Hezucký, ...Zkrátka u tohoto filmu se český dabing velmi povedl a vyzdvyhl ho trošku výše. ()

AndysekAndys 

všechny recenze uživatele

Jak outsiderská zebra vyhrála Kentucky derby...kdyby aspoň opravdu ten závod udělali v Kentucky parku a ne na nějaké zapadlé tribuně...samozřejmě je to blbost největší, ale...český dabing tomu dodal grády...Genzer se Suchánkem a Hezucký jako pelikán Husa....no to jsem se mohla potrhat smíchy...jako komedie super. Za příběh 1* ale za komedii 5*, tudíž průměr. Howgh ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Shodou okolností jsem před dvěma dny viděl jiný „hraný“ film o zvířátkách na farmě, Šarlotinu pavučinku. Ta před Stripesem vede prakticky ve všem srovnatelném. Stripes může trumfovat jedině zebrou a pelikánem (ostatně nejotravnější zvíře filmu), ale na druhou stranu tu spoustu prostoru zabírají lidé a jejich klišovitě melodramatické problémy. To pak dvě masařky nezachrání. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Rodinný film se vším všudy. Zvířata kam se podíváme, předem jasně daný příběh, o kterém víme jak předem dopadne. Jediný plus dávám českému dabingu, který je v podání Hezucký, Genzer, Suchánek apod. výborný a smál jsem se jen díky jemu. Koukat na tento film v jiném jazyku, zcela jistě to nebude mít takový účinek. Pro mě klasika, tedy normální koukatelnej film na odpoledne s rodinnou. Dávám *** hvězdy ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Film určený skôr pre deti, s jednoduchým príbehom, ktorého koniec ste mohli tušiť už od začiatku. Ale to ostatné, to bola jedna vtipná hláška za druhou, neskutočne som sa bavil :) Český dabing akože vynikajúci, Genzer a Suchánek ako dve rapujúce muchy a pelikán s menom husa ala Patrik Hezucký - lepšie ani vybrať nemohli. A potom scény ako ilegálne nočné preteky koňov, či scénka s "kyslým dažďom" boli fakt úžasné :D MÁTE S TÍM ŇÁKEJ PROBLÉM KŘUPANI? (90%) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Obecně je známo, že ochočit a vycvičit zebru tak, aby se na ní dalo jezdit, je težší, než je tomu u koně. Jde spíše o výjimečné případy, když se to povede. (SONY_)
  • Poník, kterému propůjčil hlas Dustin Hoffman, musel být během natáčení přemalován na hnědo. Svojí původní barvu totiž s přípravou na příchod zimy změnil na bleděhnědou. (imro)
  • Pro belgického režiséra to je v pořadí jen druhý film, debutoval totiž už roku 1998 animákem Kouzelný meč - Cesta na Camelot. Pro většinu jeho spoluscénáristů je Rychlý Stripes jejich celovečerním debutem. (imro)

Reklama

Reklama