Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Endavour 

všechny recenze uživatele

K zhlédnutí tohoto filmu jsem se vlastně dostal čirou náhodou VELMI silně posílen moravským vínem. Proč zde poprvé v mých hodnoceních zmiňuji alkohol? Nu, odpověď je více než prostá. Něco tak neladně nechutného bych asi za střízliva nebyl schopný pozřít. Sem tam se vyskytovaly vtipné pasáže, ba dokonce i vtipné hlášky, nicméně pachuť klasického béčko-filmu zde přeci jen převažovala. Co tam dělal Til Schweiger je mi jednou velkou záhadou. Přes všechny výtky ale film nehodnotím níže než dvěma hvězdičkami, jelikož jsem se smál, byť se slušnou dávkou etanolu v krvi. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

Reklama

himor 

všechny recenze uživatele

Áno áno, nieje to objektívne, ale ajtak musím dať 5, lebo je to Rob Schneider predsa!!! Kto nemusí tohoto herca, tak nech si to ani nepúšťa a ide si radšej von zabehať. Ale ostatní sa pobavíte celkom dostatočne. Ako aj jednotka, aj dvojka mala pramalý príbeh, ale to je fuk, lebo to zase zachraňuje trulo Robo. Otrasné ženské mi prišli kurevsky vtipné, dementný Eddie Griffin mal parádne reči. Ako bavil som sa super, škoda že nieje trojka...NATOČIŤ!!! A malé P.S.: jedno meno mi navždy zostane v pamäti: Kopulopulos - grécky džigolo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu jsem se dobře bavil, ale za opravdu vysokou cenu. U jedničky byli vtipy celkem promyšlené a opravdu dobré, za to zde, když docházel nápad, tak tam dali scénáristé nějakou fekální nehoráznou kravinu, jen aby se divák pořád tlemil, ale právě to mě dost mrzelo a celkově u mě hodnocení propadlo na horší 3***. Scéna s Kočkou je nezapomenutelná. 45 % ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama