Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Nic mě nedokáže nasrat víc než to, když mi někdo začne likvidovat jednoho gigola po druhém. Díky tomu mi značně prořídly aktivity v diáři a já se teď budu muset věnovat bojfrendovi nebo věcem jako vaření a úklid. Svatá prostato! Věřím však, že můj starý známý Deuce vše vyřeší a já budu opět moct trávit volný čas mnohem produktivněji. Uff… ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika s Robom Schneiderom. Tento film si vždy rád pozriem, jeho vtípky ma nevedia omrzieť, i keď nie som fanúšikom prehnaných vtipov. Prvý diel ma bavil viac, ale ten som videl už toľkokrát, že na dvojku sa teším viac, keď vidím, že ju budú dávať v televízií. Rob Schneider je pre mňa jeden z najlepších komikov, i keď nehral v tých najlepších komédiách, čo je škoda. Tento film je dôstojným nasledovníkom jeho predchádzajúcemu dielu. Chýba mi v ňom Arija Bareikis, i keď je mi jasné, že by jej postava vo filme nemala miesto, kedže by Deuce nemohol vykonávať profesiu starú ako ľudstvo samo. Aspoň že nám vo filme robí spoločnosť jej noha. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úplně stejná kokotina jako první díl, ale člověk se u toho alespoň párkrát zasměje. Jednička byla snad o malý „fousek“ lepší, ale Rob Schneider to dokázal „rozjet“, nebo spíš roztančit i tentokrát. No a samozřejmě nesmí chybět ani jeho jeblé „klientky“. Fekální humor a vulgarita tu na nás opět stříká doslova ze všech stran, tak je potřeba udržet hlavu nad těma splaškama a alespoň trošku se pobavit. Máte-li rádi podobný styl humoru, jistě vás to nezklame. Nemáte-li, raději se na to ani nedívejte! ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Po zpětný zkušenosti s jedním dobrým striptérem můžu konečně plně docenit a poprskat kritikou i evropskýho gigola. A jaký jsou vlastně změny oproti prvnímu dílu? Naprosto minimální...je to trošku drzejší, konečně už uvidíme i nějaký kozy, všichni jsou vtipnější a rozhodně už to nevypadá tolik znuděně jako první díl. Ve zbytku je evropská edice naprostou a úplnou kopií edice klasické. Takže tohle je jen takový upgrade, který opravdu pomohl. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno