Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Po luxusní jedničce přichází dosti nudná až dementní dvojka. Jediná opravdu dobrá scéna je s delfíny hned na samém začátku filmu. Tolik humusoidního fekálního humoru se nevidí ani v epic movie. Ukrajinka, co má místo nosu penis, a když si kýchne, tak............No prostě hnůůůj největšího kalibru. Schneidera mám rád, ale tohle pos..l. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider alias gigolo tentokrát míří do Amsterdamu, kde se jeho bývalý pasák T.J.Hicks zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy. Deuce se musí opět vrátit do branže, aby očistil kamarádovo jméno. Poté co se Deuce dostane ke kontaktům klientek jedné z obětí, rozhodne se použít sebe jako návnadu. K vyřešení případu už chybí jenom maličkost-navštívit všechny dívky na seznamu, z kterých každá má drobnou chybičku krásy....Hodně mizerné pokračování si pro diváka tvůrci přichystali a bohužel už to není ani zábavné oproti jedničce. Navíc to, co fungovalo v jedničce, tedy, že gigolovi zákaznice nebudou krásky k pohledání, je tady pouze poctivě nezábavnou formou zopakováno, Schneider nic extra nepředvádí a scénář je jedna velká splácanina plná trapností na kterou se pomalu nedá dívat. Jednička sice nebyla žádný zázrak, ale pokračování je opravdu až nečekaně slabé. Mé hodnocení: 20% ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu jsem se dobře bavil, ale za opravdu vysokou cenu. U jedničky byli vtipy celkem promyšlené a opravdu dobré, za to zde, když docházel nápad, tak tam dali scénáristé nějakou fekální nehoráznou kravinu, jen aby se divák pořád tlemil, ale právě to mě dost mrzelo a celkově u mě hodnocení propadlo na horší 3***. Scéna s Kočkou je nezapomenutelná. 45 % ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika s Robom Schneiderom. Tento film si vždy rád pozriem, jeho vtípky ma nevedia omrzieť, i keď nie som fanúšikom prehnaných vtipov. Prvý diel ma bavil viac, ale ten som videl už toľkokrát, že na dvojku sa teším viac, keď vidím, že ju budú dávať v televízií. Rob Schneider je pre mňa jeden z najlepších komikov, i keď nehral v tých najlepších komédiách, čo je škoda. Tento film je dôstojným nasledovníkom jeho predchádzajúcemu dielu. Chýba mi v ňom Arija Bareikis, i keď je mi jasné, že by jej postava vo filme nemala miesto, kedže by Deuce nemohol vykonávať profesiu starú ako ľudstvo samo. Aspoň že nám vo filme robí spoločnosť jej noha. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama