Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vrchol zoufalosti. První díl měl dobrou myšlenku a byl i dobře uzavřen. Tohle byl jen marný pokus stavět na jeho popularitě a recyklovat, co se dalo. A když už přidat něco nového, tak už jen tak bezmyšlenkovitě a se vší hloupostí. Sice jsem se párkrát i zasmál, ale došlo i na to, že se mi z toho všeho zvedal leda tak žaludek. Ne, opravdu, některé části fekálního humoru byly moc i na mě.. Ale zde tomu lidi nafaří skoro 50%. Za co? Já tak shovívavý nebudu. 20% ()

Reklama

Endavour 

všechny recenze uživatele

K zhlédnutí tohoto filmu jsem se vlastně dostal čirou náhodou VELMI silně posílen moravským vínem. Proč zde poprvé v mých hodnoceních zmiňuji alkohol? Nu, odpověď je více než prostá. Něco tak neladně nechutného bych asi za střízliva nebyl schopný pozřít. Sem tam se vyskytovaly vtipné pasáže, ba dokonce i vtipné hlášky, nicméně pachuť klasického béčko-filmu zde přeci jen převažovala. Co tam dělal Til Schweiger je mi jednou velkou záhadou. Přes všechny výtky ale film nehodnotím níže než dvěma hvězdičkami, jelikož jsem se smál, byť se slušnou dávkou etanolu v krvi. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pokračovaní ujeté komedie, Deuce Bigalow: Dobrej striptér z roku 1999 přináší stejný druh humoru jako první díl. Ovšem o dost trapnější. Deuce pořád žije v USA, ovšem bez své manželky která tragicky zemřela. Deuce je po jednom incidentu na pláži stíhán zákonem a tak odjíždí do Evropy na pozvání svého přítele T.J. Po příjezdu mu ovšem T.J. prozradí, že v Amsterdamu řádí vrah gigolů. A tak se bude muset Deuce vrátit zpět do své staré práce, aby mohl dopadnout již zmíněného vraha. Během toho se mu samozřejmě přihodí mnoho vtipných situací. Některé z nich jsou docela povedené. Jiné nikoli. A taky opět nechybí nechutné scény jako v první díle, jenže tady jsou opravdu nechutné.To myslím v tom, špatném slova smyslu. Hlášky jsou některé v celku povedené, ale už postrádají ten švih těch z prvního filmu. Dále pak Deucovi zákaznice, jsou opět všechny nějak fyzicky nebo i psychicky postižené. Stejně tak jako v prvním díle. Ovšem tady to už není tak nápadité, originální a vtipné jako v prvním dílu. Ve filmu mě, ale potěšily scénky narážející na Američany nebo na turisty v Evropě. No a co k filmu říci na závěr? Rob Schneider dělal, co mohl, ale laťku prvního, v celku povedeného filmu nepřeskočil. Takže 2 hvězdy. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Šílená ptákovina a o dost bláznivější než první díl. Dvojka hodně napadá Amsterdam jako nejfekálnější místo v Evropě. Navíc, kdo by se chtěl podívat na originální vyhlášení cen Zlatý pták ... a kdo má zájem o obarvení chloupků v dolní části těla se může vesele podívat na tuto komedii :). U mě stále vede první díl. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno