Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě nikdy moc nebavil. Ta zápletka, která se točí kolem toho, že je tu vrah gigolů, není úplně zlá, ale prostě mě to tak nebavilo jako první díl. Hlavně mi tu chybí nějaké ty lepší vtipy, protože tentokrát jsem opravdu neměl pocit, že by zde bylo něco, čemu bych se mohl zasmát. Deuce a T. J. jsou však pořád výborné postavy. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně určit proč to neohodnotím jako odpad, kamarád mi tento film půjčil s tím jaká je to švanda... podíval jsem se na to... a nechápal jsem proč to vlastně sleduji. Vtipu jsem se nedočkal. A stále nechápu tu jednu hvězdu? možná je to z nostalgie a Schneidera se Sandlerem už beru jako takový starý kámoše co to prostě nějak šmrdlaj a když se jim to nepovede... tak se přimhouří oko a prohlásí "Ok , felaz better next time!" asi... ovšem pokud hledám komedii na středeční večer... po tomhle nešáhnu ()

Reklama

pl4nt 

všechny recenze uživatele

Hodnocení u tohoto filmu je podle mého názoru hodně sporné a myslím si, že by mohl mít klidně o takových 10-15% více než má doposud. Je pravda, že některé scénky jsou trapné a neuvěřitelně fekální, ale těch světlých (vtipných) je mnohem více. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale bohužel jsem se musel přiklonit k první variantě kvůli Rob-u Schneider-ovy. Ne snad proto, že by svou roli zahrál vyloženě špatně, ale prostě mi je už od filmu "Zvíře" značně nesympatický. Do této role by se zkrátka hodil "nějakej větší frajer". ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

No prečo nie. Ono to vôbec nie je také zlé. Humor, ktorý je plný fekalít a prvoplánových vtípkov, no aspoň sa na nič nehrá a od začiatku dokonca zostáva stupiditou, pri ktorej sa dá náramne pobaviť, teda keď odložím všetku racionalitu. Oproti jednotke tej zábavy bolo čo sa týka frekvencie omnoho viac aj keď najmä pri scéne s hranolkami a zmutovaným potomkom černobyľskej havárie sa mi dvíhal žalúdok. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama