Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

LAminator 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film zklamal kvlitních vtipu k zasmání je zde mnohem mín než v 1 a těch horších zase víc :-( vtip stylu ze se někomu kočka zahryzne za koule a on sni pak mlatí o dveře aby se pustila mi příjde až moc ubohý 1* davám za těch pár vtipu co za něco stojí a 2* davám za herce co hráli v prvím filmu. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že se nejedná o žádný skvost světové kinematografie ale já jsem se bavil. Je to přijemná oddechovka u které musíte vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet. Stopáž uteče jako voda, takže snímek rozhodně nenudí. Samozřejmostí je, že musíte mít rádi styl Roba Schneidera, v opačném případě se filmu zdaleka vyhněte. Čtvrtá hvězda je krásnou Hannu Verboom v roli Evy :-) ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po posledním maléru je Deuce Bigalow nucen uprchnout do Evropy, konkrétně do svobodného Amsterodamu, kde působí "jeho" pasák T.J. Ten se Deucovi svěří se svými obavami - někdo likviduje místní gigoly, a brzy bude i T.J. bez práce. Když je nakonec z vražd obviněn sám T.J., rozhodne se Deuce vrátit zpět do businessu, a pokusit se vraha nalákat na sebe ... Některé filmy by neměly mít pokračování. Je mi jasné, že na dvojku (od čehokoliv) stejně lidé zajdou, protože doufají, že nebude tak hrozná, jak obvykle je. S Deuce Bigalowem to je taky tak - zatímco jednička byla relativně vtipná, ve dvojce už aby člověk vtip hledal s lupou, a kromě docela podařených Bigalowových "klientek" si na nic jiného vtipného nevzpomínám. Trojku (jestli do toho Schneider pujde) si už radši nechám ujít... ()

majec4 

všechny recenze uživatele

To je teda riadna konina. Zabavil som sa ale dostatocne. Ci uz na dialogoch, alebo na prisernostiach, ktore sa zjavia na obraze. Pobavilo ma aj to aky svet vytvorili okolo muzskych stetiek :-). Na jednotku sa nepamatam, takze netusim ci to bolo podobne uletene - niekedy vsak az privelmi. Mam rad Schneidera a jeho hlupucke filmy, no dnes to napriek vsetkemu pozitivnemu zaklincujem na 3*. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi nevadí. Lehce fekální oddechovka, u které se člověk po těžkém dni docela slušně pobavil. Ale tohle?!? Dokoukala jsem to jenom proto, že jsem byla zvědavá, jak to skončí (a vězte, že konec je ještě o stupeň trapnější, než zbytek filmu). Je mi líto, ale něčemu, kde je jakž takž vtipný pouze T.J., respektive jeho šílené převleky, nedám ani hvězdu. Brr. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama