Reklama

Reklama

Volavka III

  • Hongkong Wu jian dao III: Zhong ji wu jian (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Volavka 3 je paralelou všech třech částí a vede k tzv. poslednímu zúčtování. Po smrti Yana je Ming přeložen na místo obyčejného policejního úředníka. Vzápětí přichází do policejního sboru Yeung, kterého Ming zná a delší dobu ho již sleduje. I přes své převelení začne soukromě sledovat Yeunga. K tomuto tajemnému muži postupně začnou vést všechny cesty z podsvětí, špinavých obchodů a vražd (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa vynikajúca a veľmi porovnávateľná s prvým dielom. Prvá polhodinka pôsobí dosť nevyrovnane, ale postupné psychologické reči a pekne postupná pojitosť s prvým dielom do jednej veľkej súhry dávajú tejto trilógii výnimočnosť. Veľmi prekvapujúci, dojímavý a skutočne premyslený záver. Ozaj dobré! 80%. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Suverénně nejhorší ze všech tří dílů. Snaha vecpat do dvou hodin vše nedořečené, špatně pochopené a vůbec nemyšlené vyústila v tragikomickou směs, která se svým autorům dokonale bortí pod rukama. Jediné, co se mi opravdu líbilo byly sice v celkovém kontextu úplně zbytečné, ale velmi příjemně mile humorná Yanova sezení u lékařky. Až mě napadlo, otcové Volavek měli zapomenout na kriminální drama a raději natočit romantickou komedii o vztahu práskače a psychiatričky. Toto je bohužel jediné vybočení ze sledu více či méně zmatených scén, které se svou snahou o dovysvětlení úplně všeho do sebe zamotaly jako instantní nudle. Oproti minulým dvěma filmům mě též překvapila neprofesionalita, jmenovitě ve filmovém provedení minulosti - naprosto jinak vypadající Yan v nově natočených scénách, které se odehrávaly v době první Volavky mne zvláště v kontrastu s černobílými flashbackovými záběry nutil úpět. Překombinované, nekonzistentní, místy zoufalé. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Brilantní zakončení celé trilogie. Třetí část je bez debat nejobtížnější na skousnutí, protože co si budeme povídat postupný rozpad osobnosti inspektora Minga (Andy Lau) a několik časových linií na snadné stravitelnosti už tak dost náročného thrilleru moc nepřidá. Tento mírný hlavolam však za trochu námahy stojí, protože se nemohu zbavit pocitu že lepší sérii thrillerů najdu jen stěží. Kvalitativně je těžké nehodnotit Infernal Affairs jako jeden několikahodinový epos, ale kdybych musel srovnávat tak 1>3>2. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tony Leung je ohromný herecký talent, v tomto díle to dokazuje snad nejvíce, má charisma a charakter, které prakticky skoro nikdo nedokáže přebít. Přibyly nám zde nové postavy, které nejsou zbytečné, co se týče děje nechci spoilovat, ale musel jsem tento díl vidět 2x nebo 3x , enž mi blyo kompletně jasné, ahá tak o tomto je... Velmi dobře promyšlené twisty, dramatické pnutí je všudypřítomné, trocha akce, výborná psychologie postav. Bylo to stejně napínvé a promakané jako jednička, v žádném případě nejde o mlácení prázdné slámy a zbytečný titul ždímající slávu jedničky. Je snad nadbytečné dodávat, že všichni herci odvedli perfektní výkon a hodí se do svých rolí. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Felix Chong, Siu Fai Mak .. Pěkně natočené pokračování, rozpracovávající původní film, tentokrát před a po jeho konci. Ovšem jako předešlý prequel už ne tak poutavé jako v případě originálu. Nesedělo mi ani jedno pokračování, akce a napětí bylo minimálně, zato nejrůznějších alternativ a časových skoků mnoho. Špatní lidé by měli jít do pekla a trpět a trpět! Bez možnosti úniku.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama