Reklama

Reklama

Volavka III

  • Hongkong Wu jian dao III: Zhong ji wu jian (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Volavka 3 je paralelou všech třech částí a vede k tzv. poslednímu zúčtování. Po smrti Yana je Ming přeložen na místo obyčejného policejního úředníka. Vzápětí přichází do policejního sboru Yeung, kterého Ming zná a delší dobu ho již sleduje. I přes své převelení začne soukromě sledovat Yeunga. K tomuto tajemnému muži postupně začnou vést všechny cesty z podsvětí, špinavých obchodů a vražd (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

Dont 

všechny recenze uživatele

V první půlce jsem si říkal, jestli tohle pokračování bylo opravdu nezbytné, ale pak se to náhle zlomilo, události do sebe zapadly a závěr byl opět skvělý. Stejně je ale pro mě Volavka 3 především potvrzením toho, jak mistrovským dílem byla jednička. V každém případě je skutečně nutností vidět minimálně první díl, jinak třetí díl nebude moc dávat smysl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh se uzavřel a je hotovo. Kvalitativně má série spíše sestupnou tendenci, tady už šlo jenom o to, aby se třetí příběh narouboval na předchozí dva filmy a celé to nějak dostalo smysl. Myslím, že tohle se podařilo se ctí, ale dozvuky prvního filmu stejně zůstávají natolik silné, že je třetí "Volavka" jen prostě třetím dílem v sérii. ()

Reklama

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Solidní zakončení celé Volavkové série. Andy Lau je zpátky a v tom vidím jedno z největších pozitiv snímku, který mě ale opět zaskočil nepřehledností, zamteností a častými skoky v čase i mezi postavami. Jenže hlavní je, že mi došlo, o co šlo a to vše díky závěru, který byl opět famózní. Verdikt: O krapet slabší než Volavka a o kus lepší než Volavka II. Celá série je však vynikající a můžu jenom doporučit. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl celé trilogie, který by se dal nazvat přídavkem Epilog. Zbytečné dovysvětlování a snaha o zatáhnutí psycholožky do děje prvního dílu víc než je zdrávo. U Hollywoodu bych chápal snahu film takto prodlužovat jako navyšováním zisků, ale proč Hong Kong? Sakra všeho moc škodí a už je to jen krůček nad hladinou 2* filmů a tam bych opravdu ani jednoho z hlavních postav vidět nechtěl. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Finální díl trilogie je ještě zamotanější než první dva a k avizovanému vyvrcholení celé zápletky se dostáváte náročnou cestou plnou flashbacků, prolínajících děj v současnosti. Do toho se ještě zamotávají vize hlavního hrdiny, který psychicky neunesl události prvního dílu a pomalu se začíná hroutit. Detektivka pro náročné, která se musí pečlivě sledovat od první do poslední minuty. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama