Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

InJo 

všechny recenze uživatele

Strašná sračka, která je naprosto nedůstojná geniálního Verhoevenova filmu. Kamenem úrazu není ani tak scenář duchovního otce série Eda Neumeiera, byť jde spíš o mix Vetřelců a Lupičů těl než o plnohodnotné navázání na styl tvrdě satirického a neodolatelně podvratného předchůdce. Problémem jsou naprosto katastrofální režie a mizerné produkční zázemí. Vypadá to jak totálně podfinancovaná epizoda Hvězdné brány a cíleně přepálený patos jedničky tady působí úplně dementně. I jako direct-to-video sequel těžká ostuda. 25 % ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Toto se snad ani neda nazyvat pokracovani. Mozna jenom volne volne pokracovani. Klasicka vyvrazdovacka akorat vrah neni clovek ale brouk. Tak uz vim kam zmizel Nathan z Eureky (i kdyz byla natocena pozdeji). no celou dobu premyslim kdo je horsi jestli Alien a nebo Arachnid. Takze 1 a 1/2* za to ze to je sci-fi a hral tam Ed Quinn a 1* za film. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky slušné horrorově laděné SF béčko. Burgi jako drsnej voják mi sedí mnohem víc než vyholení mladíčci z jedničky. Díky nízkému rozpočtu se autoři vrhli spíše než na speciální efekty na děj a prokreslování charakterů postav, a přestože kvůli málo penězům se jim nepovedlo sehnat nijak extra známé nebo dobré herce, výsledek není k zahození. Unavují mě už poslední dobou bombastickými triky přecpané áčkové produkce za stamiliony, bez nějakých lepších postav nebo rozumného děje... Dávám čtyři hvězdičky (o jednu víc, než bych dal v případě adekvátního hodnocení snímku místo nynějších mizerných 23%). Kdysi jsem četl předlohu a tento film s ní moc společnýho nemá (to ale ani první díl), Každopádně tento se mi líbil možná i o něco víc než jednička. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónov║ Katastrofa! V podstate ďalšia bečková zbytočnosť, ktorá na svojej pomerne krátkej ploche nič nové čo by sme už nevideli nepovie. Slabulinký odvar, čo beztak len vykráda Verhoevenov kino film, plus k tomu sa takmer celý dej odohráva na jednom mieste, pokus o nejaký zaujímavý vizuál je doslova tápanie v tme a hlavne že sa nezabudlo na nahotu, jedine triky sa ale dali prekusnúť, preto nedávam čistý odpad. Tých 20% je akurát. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Hrdinové Federace ve mě nevyvolali kromě nudy a znechucení nad tímto počinem naprosto žádnou emoci. Každopádně si u mě statečně vydobyli čestné místo mezi nejhoršími filmy, které jsem kdy viděl. Naštěstí ale po větší část filmu ve tmě nic vidět není. Posledních pár minut se sice prvnímu dílu lehce přiblížilo, ale na jednu hvězdu za chrabrost to nestačilo. Jo, film nese poselství a líbilo se mi, jak ze zrádce udělali hrdinu a in memoriam se stal součást něčeho, proti čemu bojoval. Závěrečná hláška ale působí tak násilně a kýčovitě, že kladnější dojem ze závěru vyšuměl do vzduchoprázdna. Pospěš si špunte. Potřebujem čerstvý maso do mlejnku. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Část záběrů snové sekvence vojína Sahary se natáčela pomocí tehdejší novinky od Apple – videokamery iSight. (HellFire)
  • Film se točil 26 dnů. (ČSFD)

Reklama

Reklama