Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatá jednička, zlatý Verhoeven (geniální režisér původního filmu Hvězdná pěchota). Bohužel, Hvězdná pěchota 2 v nerežii Philla Tippetta je tak ubohá a amatérská, herci se neumějí pohybovat a hrát, že to celé vypadá spíše jako nějaký prolog k počítačové hře než jako film. Nejlepší na celém snímku je asi úvodní logo pegase společnosti Tristar, pak už nic. Vřele nedoporučuji, zvláště ne fanouškům Hvězdné pěchoty... Trailer (pro představu): http://www.youtube.com/watch?v=LIANjJwsDuo ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Od dvojky Hvězdné pěchoty jsem nečekal naprosto nic, vlastně čekal jsem sračku a nudu. Světe, div se, tenhle film vůbec není špatný. Se sedmi miliony se režisérovi podařilo natočit mimořádně dobrý film, přičemž většinu tohoto rozpočtu sežrali brouci:-). Je hodně vidět, že měl málo peněz, ale zachraňuje to vcelku slušný scénář, film má spád a celkem dobře se (pokud si zvyknete, že některé pasáže působí skutečně jako natáčené na video a ne na film) na něj dívá. Co působí suverénně nějhůř, je zpracování televizních spotů "chcete vědět víc?," které se vážně nepovedly. S původním filmem to nemá nic společného, a s příběhem knihy taky ne, ale do Heinleinova světa tenhle příběh celkem pasuje. Hvězdná pěchota své lidi neopouští... Při plném stavu má totiž dohromady jen deset tisíc mužu a žen... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové celkem jednoduché béčko, které se snaží o to, aby navázalo na medializování války, jak se to dařilo Verhoevenovi v prvním filmu, ale nemá k tomu dostatečné prostředky a ani dostatečný um, pokud se filmového média týká. Není to až tak otřesné béčko, ale jsem si jistý, že druhý den už si z toho nic nebudu pamatovat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +nechutnosti, brouci -slabé technické zpracování, bezvýznamný příběh, bezvýznamné postavy/// Na Hvězdnou pěchotu 2 jsem se netěšil. Věděl jsem že je to shit druhé cenové. Protože však nedávno vyšla trojka do které vkládám velké naděje, řekl jsem si, že druhý díl musím vidět, aby mi náhodou něco neušlo. Jenže není co by mi mělo uniknout. Nedivím se že tento díl zapadl, svému předchudci se nemůže rovnat ani v nejmenším. Aspoň, že zaujme Richard Burgi a některé nechutné scény./// Celkem 39%/// ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slušná video béčková záležitosť. Drží sa pravidiel žánru a robí málo chýb. V podstate ide akoby o rozvinutie boja o základňu z jednotky. Ak akceptujete fakt, že ide o štúdiovú lacnú záležitosť, oceníte aj triky a efekty. Niktoté zábery mohli byť krajiše, film má však fajn záver, ktorý efektne zhadzuje (nielen) americkú vojnovú mentalitu... Som Riddickovým fanúšikom, ale niekedy je fakt sranda, ako porovnateľné béčka dokážu rôzne osloviť publikum... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Část záběrů snové sekvence vojína Sahary se natáčela pomocí tehdejší novinky od Apple – videokamery iSight. (HellFire)
  • Socha Daxe měla ve skutečnosti pouhých 15 cm. (HellFire)
  • Tvůrci museli redesignovat podobu zbraní, jelikož původní rekvizity z Hvězdné pěchoty (1997) byly poloautomaty na slepé náboje, u kterých hrozilo, že by se ve scénách zasekávaly a bylo by nutné scény opakovat, na což nezbýval rozpočet a taktéž kvůli ceně za slepou munici. Proto byly nahrazeny rekvizitami, na kterých šlo udělat pouze levné světelné záblesky. (Tarmenel)

Reklama

Reklama