Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Magneto 

všechny recenze uživatele

Aaaaaa...práve som to dopozeral a vážne neviem čo presne si o tomto filme mám myslieť. Zo začiatku "klame telom". Vyzerá to na inteligentnú a zároveň jednoduchú komédiu o záletníkovi, ktorý sa nakoniec zmení a nájde lásku svojho života...Ale to je len prvá tretina filmu...Ďalej to už pokračuje v omnoho depresívnejšom a hĺbavejšom štýle a úplne posledná scéna ma na prekvapenie dosť oslovila a to som od takého filmu absolútne nečakal. Mám rád takéto prekvapenia, bolo to osviežujúce a poučné. Filmom sa mihne plno krásnych žien a Alfieho komentáre ma zo začiatku vážne rozosmiali. Jude Law opäť predviedol úžasný výkon a rola neodolateľného zvodcu mu ide na jedničku. Jediné čo sa tomuto filmu dá vytknúť je asi nevyváženosť a schizofreničnosť...Ale na druhej strane je to možno vec, ktorá robí z tohoto filmu záležitosť ktorá vytŕča z rady a uspokojí hlavne chronických zmenených "záletníkov" :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Alfie je sympatický a poněkud sebestředný floutek, který pracuje jako řidič limuzíny a o ženách má velký přehled. Svádění je ostatně jeho hlavní obor a každá žena, na kterou se jen podívá, mu okamžitě podlehne. Má poměr s celkem pěti ženami současně a ani jedna o té druhé neví. Ale přijde doba, kdy se karta obrátí a bude to právě Alfie, který na svůj prostopášný život dojede a přestane se hodit do krámu. Jude Law to neměl ve společnosti takových super hereček jako je Marisa Tomei, Susan Sarandon, Jane Krakowski a především mimořádně talentovaná Sienna Miller vůbec lehké, ale ustál to nadmíru dobře. Vypravěčský styl, ve kterém Alfie po celou dobu komentuje své dojmy a postřehy rovnou do kamery, mně zpočátku neseděl, ale postupem času měl něco do sebe a Alfieho rady, jak se chovat k ženám, nebyly vůbec od věci a nepostrádaly vtip. I když se v žádném případě nejedná o třeskutou komedii s gejzírem vtipů, ale spíše o mix dramatu s prvky komedie, určitě jsem po jeho zhlédnutí nebyl zklamán. 100% ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Fantastický Jude Law ve filmu, který balancuje na hraně hořké komedie a morálního poselství. Nicméně, obojí ve filmu docela funguje, jen chvílemi se to tluče (nepochybuji ovšem, že se slabším hercem v hlavní roli by to byla nešťastná žánrová kombinace). Výsledek je mírně roztřesený, ale rozhodně sympatický, ať už pro mnohé opravdu trefné postřehy a nebo pro konec, který jde svým způsobem proti žánru. Takových pěkných 70%... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Více britské, respektive evropské než americké a tudíž výborné a netrapné. Jude Law se pro tuto roli narodil - nemusel asi ani moc hrát. Počínání jeho postavy jsem několikrát nechápal, ale možná přemýšlím příliš povrchně a klasicky. Sienna Miller představuje dokonalou bipolární femme fatale, s níž nelze ani žít ani žít bez ní - se sexy kalhotkami a cigaretou v ústech před, po i během - to byla nejvtipnější věta celého snímku :-) S přítelkyní jsme vybírali romantiku z nabídky HBO GO, byli jsme oba spokojeni, avšak Zlatíčko bych určitě nezařadil do kategorie valentýnských nenáročných romantických komedií. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

a 1/2 * ! One man show J. Lawa, který tímto svým výkonem snad již nadobro přesvědčil veškeré pochybovače, že se v jeho případě nejedná pouze o " pěknou reklamní tvářičku " , ale že umí i hrát a to více než dobře! Mě přesvědčil již dávno! Nicméně musím hned na začátku říci, že ve mně po shlédnutí tohoto snímku převládlo lehké zklamání. Mé očekávání ( vzhledem k tématu ) byla o něco větší! Škoda, takhle to zůstalo někde napůl cesty. Film střídá výborné momenty s těmi slabšími. Kdyby celý snímek neodtáhl výborný Jude Law, jednalo by se o veskrze průměrný film, takto je to u mě tak za 70% a to i díky skvělému ženskému hereckému obsazení, počínaje Siennou Miller,Susan Sarandon, Jane Krakowski, N. Long a jako třešínka na dortu ( pro mě ) Marisou Tomei. Pro tuto dámu mám jednoduše slabost :o) Výhodou ( předností ) tohoto snímku je, že jednotlivé slečny ( dámy ) tu nejsou brány pouze " jako kusy masa " , ale každá z nich je jiná, osobitá, svým způsobem jedinečná s vlastním osudem, nesoucí si své šrámy životem a to vše výborně zahrané jednotlivými herečkami. Co sráží tento snímek je scénář! Jednoduše mi nikdo nevymluví, že s daleko vybroušenějším scénářem ( by se vzhledem k tématu a trumfu v podobě J. Lawa ) jednalo o daleko lepší záležitost! Škoda, snad někdy příště..... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Billie Piper sa uchádzala o rolu Nikki, ktorú nakoniec získala Sienna Miller. (U_S_O)
  • Alfieho Vespa (motorka) bola nastriekaná modrou a bielou, pretože to sú farby obľúbeného futbalového tímu Juda Lawa. Ide o anglický klub Tottenham Hotspur. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno