Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

claudel 

všechny recenze uživatele

Více britské, respektive evropské než americké a tudíž výborné a netrapné. Jude Law se pro tuto roli narodil - nemusel asi ani moc hrát. Počínání jeho postavy jsem několikrát nechápal, ale možná přemýšlím příliš povrchně a klasicky. Sienna Miller představuje dokonalou bipolární femme fatale, s níž nelze ani žít ani žít bez ní - se sexy kalhotkami a cigaretou v ústech před, po i během - to byla nejvtipnější věta celého snímku :-) S přítelkyní jsme vybírali romantiku z nabídky HBO GO, byli jsme oba spokojeni, avšak Zlatíčko bych určitě nezařadil do kategorie valentýnských nenáročných romantických komedií. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Film o muži ve středních letech, který si jen užívá, neváží si své přítelkyně a hodí se za stále novými děvčaty, až jednoho dne přijde nejen o přítelkyni, ale také o nejbližšího přítele, kterému se vyspal s jeho dívkou a hrozí mu docela vážné onemocnění. Když se podezření ukáže jako falešné, jde do sebe a začne uspořádávat svůj život. Některé chyby už jsou však nevratné. Poměrně zajímavá studie prostopášného života s příjemným Jude Law v hlavní roli. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to ani pořádně nedokoukal a ke konci to jen proklikal do finále. Proutník, co si užíval, pak vojel kamarádovi expřítelkyni, to mu přeletělo přes nos a mezi tím si zas párkrát užil a podupal pár dalších životů. Uniklo mi, co by mě mělo na filmu zajímat nebo překvapit, uniklo mi, že bych se asi měl s hlavní postavou sžít a pak mu... já nevím co, fandit? Litovat ho? Soucítit s ním? 100 minut naleštěných hoven s rádoby prozřením, skvělý filmový zážitek. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Novodobý Casanova který si nikdy nestele postel, má neochvějnou sebedůvěru, britský akcent a pokaždé na mysli tatínkovu radu "Kdykoli potkáš krásnou ženskou, pamatuj ,že vždycky existuje chlap, kterej jí chce opí..". Jakmile si člověk zvykne na styl vyprávění, začne mu trochu brnkat na nervy, že film postrádá hlavní kostru příběhu - něco, co nedovolí divákovi spustit oči z obrazovky. A taky je to tak trochu šaráda - zrovna tak jako zde Liverpool nebo Manchester dublují NY, celý ten film je v podstatě drama převlečené za komedii. Takové to lehké drama o někom, kdo vede špatný způsob života a má pokřivenou morálku, ale na konci vystřízliví a zjistí, že s čím kdo zachází, tím také schází. Je to škoda, začátek byl osvěžující a originální a románek se Siennou docela zajímavý. Jinak film absolutně neví čím být. Jestli romantikou, dramatem anebo komedií. Přitom to nebylo nijak vtipné, romantické ani dramatické. Pro příště bych prostě prosila budto New York anebo Liverpool, ne takovou podivnou směsici všeho. :) Ale jedno se Alfiemu nedá upřít - konečně jsem pochopila, co všichni mají na Lawovi. ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

Aaaaaa...práve som to dopozeral a vážne neviem čo presne si o tomto filme mám myslieť. Zo začiatku "klame telom". Vyzerá to na inteligentnú a zároveň jednoduchú komédiu o záletníkovi, ktorý sa nakoniec zmení a nájde lásku svojho života...Ale to je len prvá tretina filmu...Ďalej to už pokračuje v omnoho depresívnejšom a hĺbavejšom štýle a úplne posledná scéna ma na prekvapenie dosť oslovila a to som od takého filmu absolútne nečakal. Mám rád takéto prekvapenia, bolo to osviežujúce a poučné. Filmom sa mihne plno krásnych žien a Alfieho komentáre ma zo začiatku vážne rozosmiali. Jude Law opäť predviedol úžasný výkon a rola neodolateľného zvodcu mu ide na jedničku. Jediné čo sa tomuto filmu dá vytknúť je asi nevyváženosť a schizofreničnosť...Ale na druhej strane je to možno vec, ktorá robí z tohoto filmu záležitosť ktorá vytŕča z rady a uspokojí hlavne chronických zmenených "záletníkov" :-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Keď Alfie (Jude Law) ide autom z Manhattanu navštíviť Marlona (Omar Epps) a Lonette (Nia Long), prejde cez Brooklynský most, ktorý vedie na Long Island a nie na sever New Yorku, kde žijú. (Arsenal83)
  • Režisér Charles Shyer sa nechal inšpirovať filmom Ťažký deň (1964), podľa ktorého nosil Alfie priliehavé obleky, podobne ako kapela The Beatles v ňom. Jude Law dokonca pre svoju postavu požičal aj vlastný hnedý sveter, v ktorom sa Alfie objavil v niekoľkých scénach. (U_S_O)

Reklama

Reklama