Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to ani pořádně nedokoukal a ke konci to jen proklikal do finále. Proutník, co si užíval, pak vojel kamarádovi expřítelkyni, to mu přeletělo přes nos a mezi tím si zas párkrát užil a podupal pár dalších životů. Uniklo mi, co by mě mělo na filmu zajímat nebo překvapit, uniklo mi, že bych se asi měl s hlavní postavou sžít a pak mu... já nevím co, fandit? Litovat ho? Soucítit s ním? 100 minut naleštěných hoven s rádoby prozřením, skvělý filmový zážitek. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Jude Law mi v tomhle filmu velmi připomínal jednoho kamaráda. Naštěstí jen úsměvem. Alfie žije v přesvědčení, že nejen ženy, ale i celý svět byl stvořen výhradně a pouze pro něj a podle toho se i chová. Jenže čím větší iluze, tím bolestnější prozření, a tak i on jednoho dne s úžasem zjistí, že s chlapeckým lookem na věčné časy počítat nemůže, že člověk nedostane vždycky to, co chce, že jeho život je pustý jak lednička na konci víkendu a že si tak dlouho sveřepě hájil svou svobodu a nezávislost, až najednou nemá nikoho, kdo by ho měl rád. Dokonce i solidní kamarád Marlon-Foreman (!) od něj dá raději ruce pryč. Zajímavě pojatý snímek založený na monologu postavy ke kameře o povrchnosti, sobectví, užívání si, a o tom, že není všechno zlato, co se třpytí. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Film o muži ve středních letech, který si jen užívá, neváží si své přítelkyně a hodí se za stále novými děvčaty, až jednoho dne přijde nejen o přítelkyni, ale také o nejbližšího přítele, kterému se vyspal s jeho dívkou a hrozí mu docela vážné onemocnění. Když se podezření ukáže jako falešné, jde do sebe a začne uspořádávat svůj život. Některé chyby už jsou však nevratné. Poměrně zajímavá studie prostopášného života s příjemným Jude Law v hlavní roli. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vizuálně netradiční zpracování klišovité variace o tom, jak si pohledný bohémský mládenec po vymetání ložnic opuštěných i zadaných ženušek nabije hubu.. Od lehce humorného příběhu s ním doputujeme až k morálnímu "dramatu", ve kterém jednoznačně dominuje okouzlující (a velice přirozený) Jude Law. Jeho předešlé herecké oscarové nominace nejsou ani zdaleka náhodné!! I vedlejší role jsou precizně obsazeny, herecky od Susan Sarandon, až po mužskému oku lahodící Siennu Miller. Příjemné tempo v neobjevném dílku funguje až do závěrečných titulků i s pomocí hudebního angažmá Micka Jaggera!! ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Podceňovaný, ale dokonale pravdivý film. Příběh začíná jako povrchní sranda a pomalu, nepozorovaně přechází, při zachování si humoru, do mnohem vážnější polohy. Velmi vkusně vedené vnitřní monolgy, které bývají mnohdy problematické, zde přesně plní svůj účel: zjevují jak hlavnímu hrdinovi zvolna dochází, že rozměnil své ženy v drobné a život mu možná mezitím prošel kolem. Jude Law je v této poloze nepřekonatelný. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Charles Shyer sa nechal inšpirovať filmom Ťažký deň (1964), podľa ktorého nosil Alfie priliehavé obleky, podobne ako kapela The Beatles v ňom. Jude Law dokonca pre svoju postavu požičal aj vlastný hnedý sveter, v ktorom sa Alfie objavil v niekoľkých scénach. (U_S_O)
  • V scéne, keď je Afie (Jude Law) u lekára, si hodinky na jeho zápästí menia svoje miesto – raz sú na ľavej ruke, raz na pravej. (Arsenal83)

Reklama

Reklama