Reklama

Reklama

Rodinná aféra

  • USA A Family Affair
Trailer 2

VOD (1)

Co je horší než dělat asistentku slavnému herci, který má hvězdné manýry a nebere vás vážně? Zjistit, že je blázen do vaší mámy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (73)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, tak to je teda bída. Ani ne tak film jako takovej, to je klasická přehlídka romantických klišé, a pokud jste  viděli nedávný film s Hathaway, tak tohle je v podstatě to samé, jen s tím rozdílem, že místo sympatické Anne je tu vyplastikovaná anorektička Nicole, a protipol jí dělá k nepoznání změněný Efron, který je vytuněný snad i digitální retuší. To bohužel značně ubýrá jejím sympatiím a hereckým výkonům, které táhnou film dost dolu. Jinak trailer a reklamní kampaň poměrně klamali tělem. Hlavní je tu Joey King a Kidman i Efron jsou spíše na druhé koleji. Dalo by se rozepsat i tom, že postava Efrona zřejmě trpí schizofrenií, protože v rámci scén přechází z jednoho extrémního charakteru do druhého a jednou je to nesnesitelný mačo hovado, aby za chvíli byl romantickej slaďouš... ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Mám zmiešané pocity z tohto filmu. Ako keby som pozerala dva rozdielne filmy naraz. Jednu milú romantickú komédiu s krásnou Nicole Kidman a Zacom Efronom, ktorý sa snaží ako o dušu, aby sa jej herecky vyrovnal a jednu teengerskú nezmyselnú drámu, v ktorej je Joey King neznesiteľne otravná a neviem posúdiť, či je jej postava tak zle napísaná alebo ju ona tak zle hrá. Tak či tak sa to celý film prevažuje z jednej strany na druhú a byť tam menej scén s mladou rozmaznanou dcérenkou, tak je to prijemná večerná romantika. 2,5* ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to odhadem ve 23:00. Teď je 6:35 a já jsem si to musel znovu najít, abych si připomněl, jak to vlastně skončilo. Tak silnej dojem na mě udělal tenhle místy vážně vtipnej produkt- uznávám bez mučení- do jehož hlavních rolí obsadili 2 totálně umělohmotný lidi. Zamýšlení se nad nepřirozeným vzhledem Nicole Kidman mi v posledních letech kazí dojem z každé záležitosti, ve které se tahle křivonohá babička od Mattella objeví. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavě nesourodá dvojice Efron/Kidman a za mě fajn King. Ten film jsem si pustila ve chvíli, kdy jsem nechtěla úplně přemýšlet, ale vidět něco svěžího, aspoň trošku zábavného a vidět dvě tváře, které se vlivem plastických úprav téměř nehýbou :D :D Film to splnil nad očekávání a jelikož je to silně předvídatelné, konec byl takový, jaký jsem si myslela ;) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Mohla to být příjemná komedie, kdyby bylo zcela jiné obsazení. Nicole vypadá strašlivě. Vychrtlá, přeplastikovaná karikatura sama sebe(a že to kdysi byla fakt hezká ženská), Zac už nemohl být koženější (kdysi to byl tak roztomilý kluk) a taky by už neměl chodit na lifting a Joey mne vyloženě iritovala (jako téměř vždy), tím svým spratkovským přístupem. Jediná snesitelná hlavní postava byla Kathy Bates. Navíc docela dlouhá stopáž, kterou dorazily debilní dialogy. Humor prakticky žádný. Za mne krok a půl od odpadu a 20% k tomu. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo v Atlante od augusta do októbra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama