Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Gdaňsk, Gdyně, Sopoty, prokurátor do roboty! Zajímavé, jak se od úvodní identifikace zdokonaloval v empatii a jaké de facto nahodilé podněty jej přivedly k usvědčujícím důkazům. Výběr songů k obrazu moc neseděl, stejně jako délka slepoty nad činností kolegy, co to hraje na obě strany. Vodění diváka za nos ve směru gangsta Kojaka, co trousí vtipy o ženských zadcích, bylo zhruba stejně čitelné, jako následující plot twist. Pokud ho náruživý čtenáři detektivek neodhalili dávno dopředu, měli by se vrátit k Danielle Steelové! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Výborná polská krimi v duchu 90. rokoch čo dokonca navodzuje i muzika vo filme. A kto na deväťdesiatkach odžil éru najlepších thrillerov , bude mu jasné tiež, ako film skončí. Avšak to mu absolútne nebude brániť ohodnotiť ho i napriek tomu nadpriemerne.  P.S. Jakub Gierszał ma potešil konečne v kladnej úlohe! Väčšinou totiž hrá totálnych, arogantných a bezcharakterných chujov. ()

Reklama

Sebule 

všechny recenze uživatele

Poláci se mi tentokrát trefili do vkusu. I když začátek mě nejdříve moc neoslovil, potom se to rozjelo. Skvěle technicky zvládnuto, celkově takové ponuré (i když mohlo být ještě o něco víc), pár nepříjemných scén a více než dobře herecky zvládnuto. Do toho krásné scenérie baltské části Polska, které neomrzí. Na konci skvělý zvrat a napětí. Hodnocení: 7/10 ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Brutální a drastický? To jako v těch náznacích a pár záběrech nebo v čem? Je to naprosto obyčejná kriminálka navíc roztahaná a nudná, až to bolí. Možná to hodnotím z pohledu zklamaného, který se těšil na pořádný nervák a už po dvaceti minutách okousával z nudy střapce na záclonách. Neskutečná škoda mého času! ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Poláci si vyzkoušeli temnou kriminálku, ale výsledek na mě působí spíš rozpačitě, až úsměvně. Všichni v tom jedou, všichni jsou nějakým způsobem spojení, nebo přímo podřízeni lidské zrůdě, která si na pobřeží chladného Baltu dělá co chce, a čeká se jen na rytíře ve zbroji, který to celé rozsekne, protože je dostatečně naivní, aby se nebál. Ani herecké výkony - zejména mladých herců, mě nedokázaly úplně vtáhnout. Ve výsledku celkem dobrý, ale příště zase radši něco od Agnieszky, nebo nějaký díl naprosto kulervoucího Dekalogu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)
  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama