Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Že Poláci kurwa umí, není žádným překvapením, kam se hrabou severnější seveřané. Červená je skvělá krimi, na můj vkus až zbytečně krutá, za to srážím, bez řady úchylných laskomin bych se obešla, natočeno v milovaném Trojměstí, výborně obsazeno, zrežírováno, parádní lokace (molo Orlowo mě potěšilo o to víc, že jsem se po něm minulý týden procházela, stejně tak doky a pláže), kvalitní hudba i atraktivní vizuál, maličko šablonovité, ale odpouštím, bavilo, líbilo. ()

Emílio 

všechny recenze uživatele

Polský Rájen Filip vyšetruje vraždu vo vcelku dusnom filmíku, akurát že už sme to pár krát videli. Dôkazom budiž, že som pri týchto filmoch vždy vydržal až do konca, aby som s nefalšovaným prekvapením zistil, že vrah je záhradník. Teraz, už niekde tesne za polovicou som si hovoril, že sa to dúfam neskončí tak, ako si myslím... a bohužial skončilo. Atmosféra slušná, z gauča pohoda, ale na viac ako tri to nevyšróbujem ani keby som chcel, pretože to nijak nevybočilo zo zabehanej šablóny. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[78%] Solidní polský krimi-thriller s ponurou, tíživou atmosférou. Má to dobré postavy, dobrého záporáka, slušnou hudbou dobře zapadající do té mrazivé atmosféry. Nedá se to nějak víc popsat, buď to divákovi sedne víc, nebo míň. Mě to nenudil ani na chvíli. I ta pointa, kterou jsem trochu čekal, byla slušná, i když trochu ohraná z různých jiných filmů, ale zde to má svůj styl, takže se to nedá považovat za ničí kopírák. Mohlo to mít víc napínavých scén a celkově něco bych vylepšil, někdy si to ještě ale pustím. O dobrém hodnocení nepochybuji. Dobrá práce! ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poláci jsou králové přehánění, ale minimálně v rámci Evropy i filmové atraktivity- přesně vědí, jaký ingredience z těch jejich bijáků udělají nadstandardní podívanou. Všechny prostředky světí tenhle účel a za mě jim to tentokrát určitě vyšlo. Dokonalá horrorová pohádka pro velký děti, který jsou ochotný uvěřit. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíše nadprůměrná polská kriminálka s docela zajímavě postavenou strukturou, postavami i pointou. Hodnocením jsem někde mezi 3-4, ale když to srovnám s českou produkcí, tak jdu prostě intuitivně výš. Poláci se ve filmech obrovsky zlepšili a je radost na jejich věci koukat. Jednou z nich bude evropská velmoc. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama