Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíše nadprůměrná polská kriminálka s docela zajímavě postavenou strukturou, postavami i pointou. Hodnocením jsem někde mezi 3-4, ale když to srovnám s českou produkcí, tak jdu prostě intuitivně výš. Poláci se ve filmech obrovsky zlepšili a je radost na jejich věci koukat. Jednou z nich bude evropská velmoc. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zajebisty sryler państwowy, kam se kupodivu kromě androgynní oběti nepovedlo Bolševizi vecpat jedinou buznu, negra, čmouda či traspohlavníka, ani jinou tak brutálně genocidovanou minoritu. Holt tam pořád vládne ten konzervativní manipulátor INRI, který si, kurwa jedna zpátečnická, zatím nenechá pošlapávat tradiční hodnoty ani kulturu demagogickou neomarxistickou pakáži z opačného pólu spektra. Těžko říct takhle z hlavy, jestli je to dobře, nebo ne, jedná se de fuckto o vyhánění čerta ďáblem, nicméně pro východoevropský film to nepochybně blahodárné je. I páprdovitý a tolik toxický bílý heteroseksuální maskulín (FUJTAJXL!!!) si tak může bez diskriminace parádně užít krásně natočený, zábavný, napínavý, hladce odsejpající a hlavopatoidní spektákl, plný skvěle zahraných slizkých mafošů, úchylných masounů a jiných zmrdů ogólnopolskich, aniž by mu to musel posvětit pro PLR typický nebinární ebenový farář Grzegorz Maria Pedał. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Solídne vedený a natočený príbeh podľa knižnej predlohy, miestami pripomínajúce momenty škandinávskych krimi filmov. Postupne rozbalená zápletka s menšou pozorností a bez hlbšieho predstavenia postáv – dozvieme sa o nich len absolútny minimum. Finálne vyvrcholenie/rozuzlenie je z pohľadu daného žánru priemerné a bez výrazných momentov. Pravda však je, že po dlhom čase je to jeden kompaktný a ucelený poľský film, za ktorý Netflix sa nemusí hanbiť. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Brutální a drastický? To jako v těch náznacích a pár záběrech nebo v čem? Je to naprosto obyčejná kriminálka navíc roztahaná a nudná, až to bolí. Možná to hodnotím z pohledu zklamaného, který se těšil na pořádný nervák a už po dvaceti minutách okousával z nudy střapce na záclonách. Neskutečná škoda mého času! ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Velice solidní! Poláci zcela dotáhli západní úroveň krimi a kdyby tam nebylo občas kurwa a do pierdole, tak si myslíte, že je to skandinávský thriller. Krásné lokace, hezky zahrané, příběh co má hlavu a patu. Nicméně je to solidní, ale ne vynikající. Nějak tomu chybí něco navíc, je to takové bez duše, bez atmosféry. Až to skončí, tak si řeknete "dobrý, super", ale hned se to začne kouřit  z hlavy pryč. Je to 3-4, ale dávám výš. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama