Reklama

Reklama

Rozvedená Mexičanka Flor Morenová se vydá s malou dcerou Cristinou do USA, aby tu začala nový život. Zatímco Cristine začne chodit do školy a velmi rychle se naučí anglicky, Flor je nejistá a dlouho se uzavírá v mexické komunitě. Ví, že nemůže sebe a dceru uzavřít před okolním světem navždy, a tak nakonec přijme práci hospodyně v zámožné rodině Johna Claskyho. Seznamuje se s jeho sobeckou manželkou Deborah, jejími dvěma dětmi Bernice a Georgem a s její matkou, bývalou zpěvačkou Evelyn. Postupně zjišťuje, že Claskyovi mají přes své bohatství horší problémy než ona. I Flor však čeká vážný problém. Na přání Deborah musí strávit s Claskyovými léto, a to znamená vzít s sebou i dceru. Claskyovi si ji okamžitě oblíbí, Deborah jí dokonce začne dávat přednost před vlastními dětmi. Také Cristina je okouzlena životem a bohatstvím Claskyových. Situace začne být vážná, když Deborah vezme Cristinu na nákupy bez povolení Flor a začne jí kupovat drahé dárky. Vše vyvrcholí, když Deborah zajistí pro Cristinu stipendium na velmi drahé soukromé škole, do níž chodí Bernice. Flor se rozhodne dát výpověď. Cestou potká Johna, který se právě dozvěděl, že mu byla manželka nevěrná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to hodnotil jako film s Adamem Sandlerem, pak to bylo velmi dobré. Pokud bych to hodnotil jako film Jamese L. Brookse, tak to nebyla žádná sláva. A podobně rozháraný jsem ještě v mnoha ohledech. Ani tři, ani čtyři hvězdičky bych si nedokázal rozumně zdůvodnit, čistá tři a půlka. Ale to tu dát nejde... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $42,726,869Tržby Celosvetovo $55,041,367║ ten rozpočet tak trochu nechápem, na čom mohli minuť ale určite Sandlerovi išlo na konto aspoň 20milionov _Tak toto je ten Adam Sandler, čo raz dokáže výborne baviť a v zapätí byť otrasne otravní, práve v tejto snímke dokazuje, že ma aj na viac než predvádza v tých jeho podaktorých stupídnych komédiách. Tento počin nie je zas nijak moc príbeho výrazní ale zas je výborne obsadení, fajn úlohu predvádza sympatická Španielka Paz Vega, kde by sa nedalo neuveriť tomu, že sa do nej nedá zaľúbiť a tým pádom iskrenie tu je tak krehké a nádherne fungujúce pre dej, že vyťahuje tento spočiatku scenáristický priemer niekam vyššie. U mňa to je na slušných 70% a tým pádom že ma tento film prekvapil aspoň v určitých medziach dávam vyššie hodnotenie tak za 4****: ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o komediálnu drámu so snahou vyvolať u diváka príjemné emócie a tým aj dobrý pocit. U mňa to však veľmi nefungovalo. Príbeh je síce celkom zaujímavý a dokáže udržať pozornosť celý ten dlhý čas, ale dráma a komédia sa tu zastavili tak na pol cesty a zapadli do priemeru. Všetko je ploché, samozrejmé, nevýrazné a preto jediný pocit, ktorý sa na konci dostavil je pocit neutrálnosti a s tým je aj spojené konečné konštatovanie, že nebolo to zlé ale ani nič svetoborné. Proste jednohubka s myšlienkami, ktoré ničím neoslnia. Iba ak svojou priemernosťou. Jediný poznatok, ktorý mi film dal je, že Sandler sa hodí skôr do čistej komédie ako do drámy, pre mňa je už príliš komediálne zaškatuľkovaný a neverím, že ma v budúcnosti dokáže prekvapiť niečím novým. 50/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pekný film. Bohužiaľ, tých negatív je naozaj dosť a tak nad tou štvrtou hviezdou ešte váham. Tea Leoni je tu obludne nesympatická hysterka, strašlivo prehráva a pri tej scénke s orgazmom som nedokázal identifikovať, či mala hrať orgazmus, alebo hrať, že predstiera orgazmus; každopádne to bolo trápne. Vlastne celá Sandlerová rodina bola trápna a babička ako zo zlého sitcomu. Paz Vega sa naučila anglicky rýchlo a ľahko - asi tak tridsaťkrát rýchlejšie a ľahšie, ako by bolo naozaj možne. Church dostal štek, ktorý by som sa bál nazývať vôbec cameom. A je to aspoň o pol hodinu dlhšie, ako by malo byť. Ale páčilo sa mi to. Konieckoncov je tam Paz, Sandler hrá, koniec je super a pár scén skoro úžasných. Len od toho netreba čakať genialitu typu As Good as It Gets. 70% ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

A já čekal komedii. Ve skutečnosti je to krásný civilní filmek s až nebezpečně přirozenou a krásnou Paz Vegou a všedním (v dobrém) Sandlerem. Celý dojem je opravdu jako bych sledoval skutečný příběh přes plot nebo nevim o jiném přirovnání. -"Is what you want for yourself to become someone very different than me?" ()

Galerie (38)

Zajímavosti (13)

  • Herečka Paz Vega obdržela za tento film ocenění Objev roku na Phoenix Film Critics Society 2004. (Rosalinda)
  • V traileru zazněla písnička "Show You Love" od Jars of Clay. Na soundtracku k filmu ale není. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy si John Clasky (Adam Sandler) připravuje toust k večeří, v první scéně pokládá vejce na slaninu, která je na rajčeti, a celé to zakrývá zelným listem a vrchním plátkem toustu. Ovšem v následující scéně, kdy je toust rozpůlen, jsou ingredience zpřeházené - vejce je nad zelným listem a slanina je pod rajčetem. K tomuto rozložení by přitom nedospěl, ani kdyby celý toust otočil. (8Dandee)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama