Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Jordan 

všechny recenze uživatele

odpad to nie je, videl som to (na veľké šťastie toho filmu) po príšernej segalovke, po ktorej sa mi toto akčné béčko zdalo ako vydarený film; s odstupom času mi hrebienok klesol, hmla sa rozostúpila a ja som si uvedomil, že to bola riadna blbosť (aj keď aj tak nie až taká, ako tá so segalom - "Tajný agent Jack T."), každopádne z produkcie pána Vana Damma posledných rokov asi to lepšie, povedal by som, napriek slabému a nebojím sa povedať, že hroznému scenáru spod pera nejakého dyslektika (pravdepodobne, aj keď nechcem nikoho urážať!) tomuto filmu nechýba akcia, i keď miestami mizerne zrežírovaná, ale predsa akcia! a Jean v prekvapivo nie kladnej úlohe ako riadne (sprepáčením) nasratý chlapík, ktorý sa mstí šikmáčom, to je pre nenáročného televízneho diváka aká taká záruka víkendového béčkového oddychu plného hnevu; ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byla vážně nuda. Začátek filmu ještě ušel, dokonce i přestřelka v bordelu, ale potom jsem začal pomalu usínat, protože akční tempo nebylo tentokrát vůbec vražedné. Asi nejzajímavější byla hned první vražda na začátku a ti dva staří mafiáni. Zbytek předvedl podprůměrnou show, kterou už znova vidět nemusím. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Podivné béčko, ktorému ako keby dalo život trio žánrovo odlišných kúskov. Kostra je pritom tak priamočiara, hlavný hrdina prichádza o blízkeho a v telách imigrantov sa pašujú drogy. V akom poradí, na tom už nezáleží. Odlišné sú však jednotlivé pasáže- úvodná 45minútovka hotová depresia, pochmúrna, upršaná, s melancholickým klavírom. Van Damme sa mračí, Van Damme má s manželkou sexík, Van Damme plače. Na to prichádza ultra hustá scénka s vŕtačkou a Vy máte pocit, že ste preladili na gangsterku, ktorá nakoniec vyústi v polhodinovú pomstu v skratovito zostrihanom finále. V ňom motorky jazdia po nákupných strediskách, autá pretekajú na diaľnici a pomsta vrcholí na lodi v prístave. Bitky sú pritom drsné a často krvavé, veď páni majú po ruke rezné zbrane a neboja sa ich použiť. Skrátka film mnohých tvárí, podivný, ale nie zlý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladistvá dcéra jedného z popredných šéfov čínskej mafie utečie do Spojených Štátov potom čo bola svedkom toho ako jej otec bezcitne zavraždil jej matku. Ten sa s tým samozrejme nehodlá zmieriť a vyberie sa ju nájsť. Pri tejto jeho akcii zahynie mnoho ľudí. Medzi nimi aj maželka Bena Archera. A to je najväčšia chyba, ktorej sa tento zložinec v živote dopustil. Pretože Ben, ktorý je bývalým členom Los Angelskeho podsvetia, mu vyhlási nekompronisnú vojnu. Hlavú úlohu v tomto, nie zrovna podarenom akčnom filme, si zahral Jean-Claude Van Damme. ** ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušný akční film, který docela dobře imituje drsnou atmosféru evropských krimi filmů ze 70. let. Van Damme má jako stárnoucí ranař charisma a jeho herecký výkon se dá bez přehánění označit za velmi dobrý. Režisér se také vcelku snaží, ale proti tak zmatlanému střihu, je to bitva téměř marná. Vznikl tak příjemný snímek, jehož tvůrci měli evidentně ambice, které se jim ovšem napodařilo zcela naplnit. Jinak mě poměrně baví naivita filmařů, kteří si myslí, že jim divák sežere úplně všechno. Tohle se má odehrávat v L.A., ale to že, je to natáčené v Jižní Africe, by poznalo i děcko... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Původně režíroval film Ringo Lam, ale po pár týdnech natáčení v Kanadě od projektu ustoupil. (Cheeker)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)
  • Poté, co Ringo Lam odstoupil, se režie ujal Cess Silvera, ale po dvou týdnech natáčení v Kapském Městě byl vyhozen. (Cheeker)

Reklama

Reklama