Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Snad poprvé od začátku své bohaté kariéry Van Damme předvádí něco, čemu se dá s trochou nadsázky říkat herecký výkon. Avšak v tomto případě zde chybí všechny ostatní potřebné filmové ingredience. Lepší scénář, zručněji natočená akce a lepší herci obecně. Technicky je film překvapivě povedený a nočním L.A. se rozhodně nic zkazit nedá. Van Damme předvádí minimum ze svého bojového repertoáru, což je relativně škoda a to hned dvojitá, protože korunu tomu nasazuje naprosto ubohoučký střih, který je především v akčních momentech snímku neskutečně těkavý a přehlednost akce je tudíž minimální. Hudební složka solidní, několik hlášek a pár zajímavých scén, avšak ve výsledku nic moc. Jedno se však musí nechat. Od Jeana je to trochu něco jiného, než na co jsme byli doposud zvyklí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 8/10/// +zajímavá, zvláštní filmařina, v tomto směru originální, občas pěkně detailní scény, kamera -děj je málo vysvětlen (scénář), postavy málo načrtnuté, špatný střih, hudba spíše nevýrazná, český dabing je trapný "bude se mi stýskat"/// Rozhodně jsem to rád zkouknul. Film je celkem drsný a díky technickému zpracování aji docela originální. Jenže když je jedno, nemůže být druhé a tak pochopitelně filmu něco chybý. Nebudu to rozebírat, jen škoda že to nejsou 4* ale jen 3* i když to je vlastně taky slušné./// Celkem 63%/// ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak uplne spatna akcnarna to neni JCVD ma sem tam i slusnej souboj ale problem je ze uz mi ty jeho filmy let poslednich prijdou na jedno brdo nic prevratnyho a originalniho uz se proste nekona jasne ze treba filmy s jinymy akcnimy herci jsou taky plny ruznych klise ale kdyz ani ten hlavni predstavitel neni muj top oblibenec a to Van Damme proste neni pak to v mych ocich na nic vic nez slabej prumer stacit nemuze ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Van Damme jako Ben Archer zde daleko více než svůj pověstný belgický balet používá pistole, připadá mi tak nějak v nezvykle charakterově strhané poloze ještě více rozzlobený než obvykle, což ovšem působí mnohem uvěřitelněji.. Ani režijní brnkání na melodramatickou strunu mi v Probuzené smrti spolu s přijatelnou stopáží nepřipadá jako špatná volba !! Moje resumé ?? Neobvyklý temně depresivní thriller a jeden z nejlepších filmů s JCvD !! ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dlho som žiadny nový film so Jeanom nevidel a vôbec som k nemu nepristupoval s apriori negatívnym očakávaním, čo sa vyplatilo. PREBUDENÁ SMRŤ je skvelý priamočiary tradičný akčný film o pomste, ktorý si nechá čas na atmosféru a city ( a to ja na akcií vždy mimoriadne ocením ) a v ktorom je akcia parádne načasovaná, nie je trápna, nudná ani jednotvárna, ale zato je zručne natočená. Aj vďaka šarmantným marseillským gangstrom a zaujímavému prostrediu je preto veľká škoda toho triviálneho finále, ako vystrihnutého zo začiatku 90. rokov, ktorý film ako celok poriadne sťahuje. Nechápem, ako k nemu prišli... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Poté, co Ringo Lam odstoupil, se režie ujal Cess Silvera, ale po dvou týdnech natáčení v Kapském Městě byl vyhozen. (Cheeker)
  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama