Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

klerik 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som sa odvážil pozrieť film s idolom môjho detstva :) a tak trochu som to ľutoval... Hrozne stupidný scenár nedodržuje ani základné logické klišé a potápa film. Na druhej strane technická stránka bola pomerne dobrá, len škoda, že väčšina sľubnej akcie je zbytoče prestrihaná, resp s chaotickou kamerou - myslím, že JC by stále zvládol aj náročnejšiu choreografiu. Keby však na takejto úrovni ostali Lundgrenovky a Seagalovky, bol by béčkový svet o čosi krajší... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladistvá dcéra jedného z popredných šéfov čínskej mafie utečie do Spojených Štátov potom čo bola svedkom toho ako jej otec bezcitne zavraždil jej matku. Ten sa s tým samozrejme nehodlá zmieriť a vyberie sa ju nájsť. Pri tejto jeho akcii zahynie mnoho ľudí. Medzi nimi aj maželka Bena Archera. A to je najväčšia chyba, ktorej sa tento zložinec v živote dopustil. Pretože Ben, ktorý je bývalým členom Los Angelskeho podsvetia, mu vyhlási nekompronisnú vojnu. Hlavú úlohu v tomto, nie zrovna podarenom akčnom filme, si zahral Jean-Claude Van Damme. ** ()

Reklama

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Ten kdo má rád jatka, krev a cákance krvi na zdech, vřele doporučuji. Ve filmu snad není 5 minut bez jediné kapky krve. Nejvíce mě urazilo, když jsem uslyšel hudbu velice podobnou ba skoro úplně stejnou, jako ve filmu Kill Bill. Více hvězdiček jak 2 si tento film určitě nezaslouží. Herci nedostali skoro žádný prostor (taky nemohli, když většinou skončili s rozstříknutým mozkem na zdi), kromě hlavního hrdiny. Po shlédnutí tomto filmu, mi zvuk vrtačky v mé blízkosti nebude nijak příjemný. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Slušný film s Van Dammem a po roce 2000? Skutečně jsem zíral jak vyoraná myš. Hlavní zásluhu na tom má režisér, který umí skvěle pracovat s barevnými filtry, kompozicí scén, doplňování obrazů působivým propojením se zvukem, nebo hodbou, ví kdy zrychlit, kdy zpomalit, akční scény rozhodně na velmi dobré úrovni ať honička na motorkách v obchoďáků nebo spurt Pontiacu Firebird proti dvěma jeepům, fyzické souboje zvládá Van Damm pořád slušně. Film má sice klišodiní zápletu, ale dialogy nejsou slaboduché, postavy více než ujdou na poměry žánru. Potěší i obsazení Simona Yama, jako hlavního záporáka. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Na VanDammea to není vůbec špatnej film. Jen mi strašně vadil ten chaotickej a hektickej střih, kdy jsem se v dění na obrazovce dost ztrácel a kterej měl zakrýt, že akce se vlastně skoro nekoná a že všechny nechutný scény jsou spíš jen tušený. Ovšem co oceňuju je, že se tentokrát Svaly z Bruselu rozhodly nechat to svý broadwayský kopání doma v šuplíku, zapojily trochu toho lety nastřádanýho herectví a tak se z toho nestal jen další hloupej akčňák. Pravda, příběh by to chtělo trochu víc propracovat, ale nelze mít všechno. J-C je jedním z herců, na kterých jsem vyrůstal a to doslova a tak jsem ochotnej jim trochu víc než jiní odpustit. Stejně jako nedokážu Slyovi vynadat do zkrachovalců nebo Seagalovi do tlusťochů, tak ani nedokážu tuhle železnou zadnici poslat do starýho železa. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)
  • Původně režíroval film Ringo Lam, ale po pár týdnech natáčení v Kanadě od projektu ustoupil. (Cheeker)

Reklama

Reklama